عکسهای کیلان لاتز |
تنظيمات
|
| امت کالن |
شماره پست: #61
|
||||||||||
|
من واقعا عاشق کلانم!!!!!!
از اون آدمای باحالیه که عمرا خودشو بگیره یا بخواد ناز کنه!!!! همیشه هم پایه و خندونه! عین خودمه بچم!!! ------------------------------------------------------------ Emmett Cullen |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| N34iN |
شماره پست: #62
|
||||||||||
|
منم همین طور فکر می کنم کلان خیلی آدم باحالیه!
واسه نقش امت بازیگر خوبیه ولی من فکر کنم می شد خیلی خوشگلتر درستش کرد!خداییش نمی شد؟آخه خود کلان قیافش خیلی بهتر از امته!(امت تو فیلم) واسه عکسا از همه ممنون پيام ويرايش شد Bella Swan♥ - 27 خرداد 1389 17:01 ------------------------------------------------------------ بزرگترین اقیانوس جهان آرام است،پس آرام باش تا بزرگ باشی. The world's largest ocean is calm,then relax to be great ------------------------------------------------------------ همیشه فکر کن تو یه دنیای شیشه ای زندگی می کنی ، پس سعی کن به طرف کسی سنگ پرتاب نکنی ، چون اولین چیزی که می شکنه دنیای خودته . think about living in a glass world , so trying not throw stone to anyone , because the first thing that will be broken is your world ------------------------------------------------------------ زندگی مثل یه جاده است ، من و تو مسافراشیم ، قدر لحظه ها رو بدونیم ، ممکنه فردا نباشیم . life is a road and you are its passengers so , be careful about the value of your times , maybe you wont be in the road tomorrow |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Nil0o |
شماره پست: #63
|
||||||||||
|
اینجا ویدیو هم میشه گذاشت؟؟؟در هر صورت من اینجا یه ویدیو و چن تا عکس دارم که واسه مجله Men’s Health Outtakesه:
men's health Outtakes و عکسا: 1 2 3 پيام ويرايش شد Beth - 31 خرداد 1389 19:40 ------------------------------------------------------------ You don’t get to be human again, Bella. This is a once-in-a-lifetime shot. Alice Cullen, Eclipse ... I run with wolves!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Robsten♥,Belle Keat |
شماره پست: #64
|
||||||||||
|
عزیزم...معلومه خیلی پسر نازیه....
دوسش دارم....خیلی خوش قیافه اس... شیطنتش هم ادمو جذب میکنه...مرسی از عکسا... ------------------------------------------------------------ ![]() چیزی که انتطارش را نداشتم....داستان من |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| in robs line |
شماره پست: #65
|
||||||||||
|
بچه ها کلان موهاشو رنگ کرده!مشکی پر کلاغی!!!خیلی هات شده!!!کلان از اون دسته آدماییه که فوق جذابه و همه جور مدلی بهش میاد.می تونین عکساشو از لینک پایی ببینید!
much music video awards ------------------------------------------------------------ برگشتم!!!دلم برای همتون تنگیده بود!!!من جام خالی بود؟نبود؟می دونم نبود! --------------------------------------------------------------------------- life's a game but it's not fair I break the rules so I don't care!!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #66
|
||||||||||
|
پيام ويرايش شد negarsrk - 7 تير 1389 17:51 ------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #67
|
||||||||||
|
فوتوشات های جدید
کلان با عینک کلان بی عینک چه جای راحتی برای خواب کلان متفکر کلان در اسمان! کلان و سرسره بازی ------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Nil0o |
شماره پست: #68
|
||||||||||
|
اسکن های مجله GQ:
نوشته هاش قابل خوندنه ولی حیف که ایتالیاییه kellan 5kellan 1 kellan 2 kellan 3 kellan 4 ------------------------------------------------------------ You don’t get to be human again, Bella. This is a once-in-a-lifetime shot. Alice Cullen, Eclipse ... I run with wolves!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| نگار |
شماره پست: #69
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| نگار |
شماره پست: #70
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| « · كلان لاتز · » |