عکسهای کیلان لاتز |
تنظيمات
|
| امت |
شماره پست: #1
|
||||||||||
|
بسیار خب. این تاپیک یه اشکالاتی داشت و دوباره راه اندازی شد. امیدوارم اینبار در دسترس عموم باشه . برای شروع چندتا عکس از امت کالن دوست داشتنی مون میزارم :
![]() ![]() ![]() ![]() امیدوارم خوشتون امده باشه. ادامه دارد... ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| بابابزرگ |
شماره پست: #2
|
||||||||||
|
درود
امت جان تشکر و سپاس بخاطر گزاشتن عکس ها عکس اول عجب کلاه جالبی سرش کرده عکس دوم پیراهنش بنظر من زشته عکس سوم عکس زیبا و جالبی ست عکس چهارم ژست خوشگل و جالبی گرفته منتظر بقیه عکس ها هستم بدرود ------------------------------------------------------------ چرا همه این جوری شدین؟ چرا هیچکی حرف دلشو نمیزنه؟ چرا همیشه پشت سر هم دیگه حرف میزنیم؟ چرا وقتی باید صادق باشیم کسی صادق نیست؟ چرا چرا چرا چرا چرا چرا چرا چرا چرا و هزاران چرای دیگر واقعا چرا؟ |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| امت |
شماره پست: #3
|
||||||||||
|
![]() ![]() ![]() منم خیلی دلم می سوزه. تو فیلم خیلی تغییر کرده بود البته همون امتی شده بود که باید می شد. برای نقش امت گریم مناسبی داشت ولی صد و هشتاد درجه با قیافه ی اصلی خود بازیگر فرق داشت. بچه ها مطمئنین تیم گریم این فیلم هیچ جایزه ای نبرده؟ ![]() ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| امت |
شماره پست: #4
|
||||||||||
|
![]() این برای فرشته که عکس آنا لین مک کورد رو کنار کیلان میخواست. اونی که از پسرمون آویزون شده آناست. دقیقا وسط عکس. ![]() اینم یکی دیگه ![]() اینم سومی و دست آخر عکس سه نفره ی کیلان، آنا و اشلی گرین: ![]() خدمتتون عرض کنم که دختر عموهای آنالین دوستای خیلی صمیمی اشلی گرین هستن و از این طرف هم یه اشنایی مختصر و مفیدی بینشون هست. البته مطمئنم عکسای بیشتری از این دوتا کنار هم دارم. باید تو گالریم بگردم. ولی کی باورش میشه آنا لین فقط بیست و یک سالش باشه؟ حالا نهایتا بیست و دو؟ این به نظر سی و چند ساله می رسه. پيام ويرايش شد امت کالن - 15 تير 1388 20:43 ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| امت |
شماره پست: #5
|
||||||||||
|
![]() ![]() ![]() اینم سه تا عکس از دوران نوجوونی لاتز. نمیدونم قدیما بهتر بوده یا الان بهتر شده؟ نظر شما چیه؟ ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Matt Bellamy |
شماره پست: #6
|
||||||||||
|
پيام ويرايش شد lily - 6 مرداد 1388 23:33 ------------------------------------------------------------ I LOVE MUSE |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| bloodycontess |
شماره پست: #7
|
|||||||||
|
مرسي خيلي باحال بود. اينم چند تا عكس:
![]() ![]() ![]() اينم بقيه اش: كيلان لاتز .......كيلان لاتز .......كيلان لاتز .......كيلان لاتز .......كيلان لاتز .......كيلان لاتز ------------------------------------------------------------ When you can't be with the one you love... Will you stay with the one how loves you? |
|||||||||
|
|
|
|||||||||
| امت |
شماره پست: #8
|
||||||||||
|
یه چیزی حدودای هفده- هجده بوده. البته تو کار مانکنی خیلی حرفه ایه، میدونین که از 14 سالگی مدل بوده.
یه سری عکسای معروف هم داره که شاید همه دیده باشن : ![]() ![]() ![]() اینم مال دوران نوجونیشه. فقط چرا اینقدر نافش بالاست؟ راستی عکس کودک و باندپیچی باز نمیشه . من میخوام ببینمشون پيام ويرايش شد امت کالن - 7 مرداد 1388 13:25 ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| bloodycontess |
شماره پست: #9
|
|||||||||
|
وووواااايييي، مادر جون،
پيام ويرايش شد bloodycontess - 7 مرداد 1388 14:23 ------------------------------------------------------------ When you can't be with the one you love... Will you stay with the one how loves you? |
|||||||||
|
|
|
|||||||||
| امت |
شماره پست: #10
|
||||||||||
|
![]() ![]() ![]() ببینید داره از کجای کلاه نگاه میکنه. ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| ABTTIN |
شماره پست: #11
|
||||||||||
|
درود
به نظر منکه خیلی با چهره ی فیلمش فرق نداره به هر حال خوش قیافس ، ولی کلاه هاش خیلی مسخره هستن . امت جان یه ذره شئونات اسلامی هم در نظر بگیر برادر (داریوش بزرگ میگوید :اهورمزدا مال من و من مال اهورمزدا ، من ستایشش میکنم و او به من لطف خویش ارزانی میدارد .) بدرود پيام ويرايش شد abttin cullen - 26 مرداد 1388 16:11 ------------------------------------------------------------ دوباره ميسازمت وطن اگر چه با خشت جان خويش ستون به سقف تو ميزنم اگر چه با استخوان خويش دوباره میبویم از تو گل به ميل نسل جوان تو دوباره ميشويم از تو خون به سيل اشک روان خويش اگر چه صد ساله مرده ام بگور خود خواهم ايستاد که برکنم قلب اهرمن به نعره آنچنان خويش اگر چه پيرم ولی هنوز مجال تعليم اگر بود جوانی آغاز ميکنم کنار نوباوگان خويش |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| امت |
شماره پست: #12
|
||||||||||
|
بالاخره یه مدتی گذشت و ما اومدیم عکس بزاریم. ازین به بعد(چون قراره خیلی به مقررات احترام بزاریم) باید همه لینک بزارن. عکس توی تاپیک نزارین، چون سرعت پایین میاد. عکسهای فیلتری نزارین چون همه فیلتر شکن ندارن. اگه عکسو با فیلتر شکن باز کردین، خودتون دانلود کنین، بعد آپلود کنین و لینک بزارین. من هنوز میخوام عکس بچگی های لاتز رو ببینم.
1 2 اینم دوتا عکس دیگه ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Renesmee Cullen |
شماره پست: #13
|
||||||||||
|
من اين عكس ها رو ميزارم خودتون قضاوت كنين ...
كلان و دوست دخترش !!! كلان و اون يكی دوست دخترش !!! اين عكس رو كذاشته بودم ولیبعضی ها فيلتر شكن نداشتن !!! كلان و اشلی !!! من موندم !!! حالا هی بگين اين سر به زيره !!! چند تا عكسم از خودش ميزارم : كلان ژست !!! كلان و عينك احمقی !!! كلان !؟ بله !!! كلان !!! من خوبم !!! شما هم خوبين !؟ كلان ابهت !!! كلان و آستين !!! كلان توی گارد !!! كلان در تفكر !!! كلان !!! كلان و بند كفش !!! كلان و ژاكت !!! كلان و پرواز !!! خيلی شد ها !!! ------------------------------------------------------------ وقتی تنهایی ... وقتی کسی اطرافت نیست ... فقط یه لحظه گوش کن ... خوب گوش کن ... صدای فریاد کر کننده ی سکوت را شنیدی ؟؟؟!!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| bloodycontess |
شماره پست: #14
|
|||||||||
|
مرسي Nessie از بابت عكسا
اينم چندتا عكس ديگه از كلان: كلان كلان كلان كــــــــــلان؟؟؟؟ خون آشام كـــلان و نيكـــي كـــلان و ايـــزابت كـــلان و پيتــــر كـــلان، رابـــرت و تيلـــور پيام ويرايش شد bloodycontess - 29 مرداد 1388 01:24 ------------------------------------------------------------ When you can't be with the one you love... Will you stay with the one how loves you? |
|||||||||
|
|
|
|||||||||
| ABTTIN |
شماره پست: #15
|
||||||||||
|
درود
دوستان منم یه چند تا عکس کلان رو دارم ، میزام با هم ببینیم کلان با یکی !!!!!!!! کلان کلان تنها کلان !!!! کلان و دوست دخترش چند کلان کلان توی تولد کلان و دلبری؟؟؟؟ کلان با اشلی بدرود پيام ويرايش شد abttin cullen - 28 مرداد 1388 23:42 ------------------------------------------------------------ دوباره ميسازمت وطن اگر چه با خشت جان خويش ستون به سقف تو ميزنم اگر چه با استخوان خويش دوباره میبویم از تو گل به ميل نسل جوان تو دوباره ميشويم از تو خون به سيل اشک روان خويش اگر چه صد ساله مرده ام بگور خود خواهم ايستاد که برکنم قلب اهرمن به نعره آنچنان خويش اگر چه پيرم ولی هنوز مجال تعليم اگر بود جوانی آغاز ميکنم کنار نوباوگان خويش |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| امت |
شماره پست: #16
|
||||||||||
|
خدمتتون عرض کنم که هم خبر اشتباه رسوندین هم خبر صحیح. نسی جان اون اولی دوست دخترش نبود، مک کورد فقط دوستشه. خودشونم رسما اعلام کردن رابطه ی خاصی بینشون نیست. اما دومی واقعا دوست دخترشه. اسمش کایلا ایوله.
اون عکسی که آبتین گذاشته بود یه مدل عکاسی بود، دوست دختر نبود lutz1 lutz & his lion 3 4 پيام ويرايش شد امت کالن - 29 مرداد 1388 08:40 ------------------------------------------------------------ در راستای میکس کردن اسم هنرپیشه های فیلم با شخصیتهایشان، اسامی زیر را پیشنهاد می نماییم : کلمت (کلان،امت)- اشلیس (اشلی،آلیس)- پیتلایل (پیتر، کارلایل) رُزیکی یا نیکالی(رزالی، نیکی) - الیزمی (الیزابت، ازمی)- جکسپر (جکسون، جاسپر)- کریستلا (کریس، بلا) - ادبرت یا رابوارد(ادوارد،رابرت) - بیرلی (بیلی، چارلی) - تیکوب یا جیلور (تیلور، جیکوب) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| bloodycontess |
شماره پست: #17
|
|||||||||
|
ولي كلان واقعا خوش تيپه. يه نظر من كه خود خود امت هست، يه شيطنت خاصي تو صورتش هست
![]() چقدر خشن!!!! كلان خوش تيپ بابا خوش تيپ كــلان كـــلان خـيــــــس كـــلان و ادي پيام ويرايش شد bloodycontess - 31 مرداد 1388 06:54 ------------------------------------------------------------ When you can't be with the one you love... Will you stay with the one how loves you? |
|||||||||
|
|
|
|||||||||
| Renesmee Cullen |
شماره پست: #18
|
||||||||||
|
عجت روزگاریه ها ... يه عالمه عكس گذاشته بودم !!! همش رفت
بگذريم !!! امت جون !!! اينا بگن شما چرا باورت ميشه !؟ همه همين رو ميگن !!! حالا دوباره ميزارم !!! به به !!! چشمم روشن !!! به به !!! چشمم تابناك شد ديگه !!! حالا هی بگين اين سر به زيره !!! ------------------------------------------------------------ وقتی تنهایی ... وقتی کسی اطرافت نیست ... فقط یه لحظه گوش کن ... خوب گوش کن ... صدای فریاد کر کننده ی سکوت را شنیدی ؟؟؟!!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| Matt Bellamy |
شماره پست: #19
|
||||||||||
|
الان گريه ميكنم!!
دفعه سوم دارم آپ لود ميكنم! ای جانم! چند سالته عزيزم؟ باند پيچی! امت! كلن شايد باز نشه... پ.ن:آخه بچه زيادی سردش! پ.پ.ن: آخريه باز شد؟ پيام ويرايش شد lily - 6 شهريور 1388 16:11 ------------------------------------------------------------ I LOVE MUSE |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| in the bottom of hell |
شماره پست: #20
|
||||||||||
|
کلانم خیلی خوشتیپه ها
من که خیلی دوسش دارم به نظرم هات تر از رابه تنهاااااااااااااا(منظورم از تنها دقیقا خود کلمه ی تنهاس) مشکلش اینه که یه ذره مو هاش کم پشته! اگه موهای رابو بدن به کلان کلانم موهاشو بده به راب تکلیف یه سره میشه هم کلان بی عیب و نقص میشه هم راب شبیه چی بگم والا میشه! ------------------------------------------------------------ اگه اینو می خونی برام دعا کن خدا دعای منو قبول نمی کنه...خواهش میکنم واقعا بهش احتیاج دارم! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| « · كلان لاتز · » |