آليس كالن مجله اي |
تنظيمات
|
| نگار |
شماره پست: #81
|
||||||||||
|
scans of Ashley in the August issues of Shape magazine.
111 222 333 ................................................................. ASOS Private Dinner - August 9 1111 2222 3333 ....................................................... جکسون و اشلی ------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #82
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| shahrzad |
شماره پست: #83
|
||||||||||
|
ميدونم اين عكسايي كه گذاشتم همه ديديد منم خودم اشلي رو دوس دارم
اشلي در حالت هاي مختلف اشلي و زاوير اشلي و كلان اشلي و جكسون اشلي و جو يبشتر از اين گفتم آبروش ميره پيام ويرايش شد sherz - 28 مرداد 1389 12:39 ------------------------------------------------------------ And you've got a smile that could light up this whole town
![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #84
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #85
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #86
|
||||||||||
|
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| نگار |
شماره پست: #87
|
||||||||||
|
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| « · اشلي گريين · » |