عکس کریستین استوارت, مجموعه کامل عکس کریستین استوارت |
تنظيمات
|
| robsten |
شماره پست: #101
|
||||||||||
|
سلام به همه ی دوستای خوبم
یه عکس خیلی قشنگ از کریستن امروز دیدم من خودم خیلی از این عکس خوشم امد به نظرم عکس قشنگیه امیدوارم شما هم دوست داشته باشین kristen _____________________ من فدای تو به جای همه گل ها تو بخند |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 5 نفر تشکر کرده اند |
| ♥Robsten |
شماره پست: #102
|
||||||||||
|
ســــــــــــــــــــــلام
خوب منم می خوام دو تا عکس بگذارم فکر کنم هر دوتاشون هم قدیمیه در هر حال کریس 1 کریس2 ------------------------------------------------------------ اولین وبلاگ ما. (من و دوستم دنیا) انعکاس خوش حال می شم اگه یک سری بهش بزنید. اگه بد بود به بزرگی خودتون ببخشید اخه ما تازه کاریم! خوب معلوم شد چی کار کنیم اما هنوز یک کار کوچیک مونده... انتخاب یک کتاب مناسب... ....................................................... ♥ONLY ROBSTEN♥ |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| roxi |
شماره پست: #103
|
||||||||||
|
سلام!
امروز یه سری عکس جدید و متفاوت از کریستن دیدم. این عکس ها مال ماه ژوئن مجله ی Flaunt هست که تازه منتشر شده. چند تا از این ها رو قبلا گذاشته بودم ولی این سری کامل عکس هاست: kristen-Flaunt photoshoot پيام ويرايش شد roxana - 4 خرداد 1389 11:01 ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| نگار |
شماره پست: #104
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| robsten |
شماره پست: #105
|
||||||||||
|
سلام به همه ی دوستای خوب خودم
امروز یه سری عکس از کریستن میخوام بزارم که ماله امروز توی فرودگاه lax لس انجلس هستش و کریستن داره از لس انجلس به استرالیا میره kristen in lax airport اینا فکر کنم جز جدیدترین عکس های کریستن باشه چون ماله امروزه امیدوارم خوشتون بیاد ویرایش خب گفتم بهتر این عکس ها رو هم توی همین پست بزارم این عکس ها هم از کریستن و تیلور هست که ماله امروز در سیدنی استرالیاست متاسفانه چون راب سر فیلمبرداری هست نتونست با اونا همسفر بشه اما خوب به زودی هر سه رو به خصوص راب و کریستن رو در برنامه ام تی وی میبینیم kristen in sydney _________________________________________ من فدای تو به جای همه گل ها تو بخند پيام ويرايش شد azin - 9 خرداد 1389 13:15 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 6 نفر تشکر کرده اند |
| roxi |
شماره پست: #106
|
||||||||||
|
چند تا عکس جدید از کریستن و تیلور.
این عکس ها مال دیروزه که کریستن و تیلور در کنفراس خبری و در جمع طرفدارا در استرالیا بودن. kristen & taylor in luna park ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| robsten |
شماره پست: #107
|
||||||||||
|
بالاخره کریستن بعد از چند روز سیدنی استرالیا
رو ترک کرد این عکس هایی که میزارم از کریستن ماله دیروز در فرودگاه سیدنی هست kristen kristen ویرایش خب این عکس هارو هم فکر کردم بهتره توی همین پست بزارم اینا عکس های کریستن و تیلور در کره ی جنوبی هست امیدوارم خوشتون بیاد kristen kristen ______________________________________ 8 واقعیت در مورد رابرت و کریستن , کلیپ های رمیکس شده توایلایت اینده متعلق به کسانی است که به زیبایی رویاهایشان ایمان دارند پيام ويرايش شد azin - 14 خرداد 1389 13:41 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| sepide |
شماره پست: #108
|
||||||||||
|
سلام واقعا دستتون درد نکنه
فقط آذین عزیز من نتونستم عکسهایی رو که گذاشته بودی رو ببینم منم این عکس و خودم ندیده بودم شاید شما دیده باشید ولی کریستن خیلی اینجا نازه کریستن پيام ويرايش شد Octa - 16 خرداد 1389 21:31 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| RaHa |
شماره پست: #109
|
||||||||||
|
سلام..........
خوب من یه عکس میزارم........ فقط نیگاه کنید کریس انگشت میانی دست چپش حلقه دستش کرده... به امید خدا که میدونید یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نامزد کرده..........با راب........ این عکس ماله همون مراسم ام تی وی...... kris's ring مثه اینکه بعضی بچه ها نتونستند عکسا رو ببینند... این همون سایته بیاید پایین یهعکس از دست کریس روی کمرشه که انگشتر دسش داره.... کریس استوارت سایت www.allkristenstewart.blogspot.com پيام ويرايش شد parenoid - 18 خرداد 1389 21:27 ------------------------------------------------------------ رسـم زنـدگـی ایـن اسـت روزی کسـی را دوسـت مـی داری و روز دیـگر تنـهایـی بـه همـیـن سـادگـی |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| in robs line |
شماره پست: #110
|
||||||||||
|
سلام.این چند تا عکس از کریس در پریمیر love ranchهست
premier of love ranch ویرایش بعد از پست پایین raini عزیز دقیقا منم همین سوالو داشتم!!ولی فکر نکنم فیلمی باشه که خودش بازی کرده شاید فقط به مراسمش رفته همونطور که به مراسم مرا به یاد آور رفته بود! پيام ويرايش شد blood galaxy - 3 تير 1389 21:38 ------------------------------------------------------------ برگشتم!!!دلم برای همتون تنگیده بود!!!من جام خالی بود؟نبود؟می دونم نبود! --------------------------------------------------------------------------- life's a game but it's not fair I break the rules so I don't care!!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| ♥Robsten |
شماره پست: #111
|
||||||||||
|
مرسی از عکس ها
ببینم کریس تو این فیلم بازی کرده؟! اگه نکرده پس چرا رفته مراسمش؟! یکی جواب بده لطفا خیلی کنجکاوم! موفق باشید ------------------------------------------------------------ اولین وبلاگ ما. (من و دوستم دنیا) انعکاس خوش حال می شم اگه یک سری بهش بزنید. اگه بد بود به بزرگی خودتون ببخشید اخه ما تازه کاریم! خوب معلوم شد چی کار کنیم اما هنوز یک کار کوچیک مونده... انتخاب یک کتاب مناسب... ....................................................... ♥ONLY ROBSTEN♥ |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #112
|
||||||||||
|
منم اومدم همین عکس ها رو بذارم دیدم دخمل نازم
------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| N34iN |
شماره پست: #113
|
||||||||||
|
من نتونستم دست کریس وحلقشو ببینم!
ولی بقیه ی عکسا خیلی قشنگ بود!ممنون از همه ------------------------------------------------------------ بزرگترین اقیانوس جهان آرام است،پس آرام باش تا بزرگ باشی. The world's largest ocean is calm,then relax to be great ------------------------------------------------------------ همیشه فکر کن تو یه دنیای شیشه ای زندگی می کنی ، پس سعی کن به طرف کسی سنگ پرتاب نکنی ، چون اولین چیزی که می شکنه دنیای خودته . think about living in a glass world , so trying not throw stone to anyone , because the first thing that will be broken is your world ------------------------------------------------------------ زندگی مثل یه جاده است ، من و تو مسافراشیم ، قدر لحظه ها رو بدونیم ، ممکنه فردا نباشیم . life is a road and you are its passengers so , be careful about the value of your times , maybe you wont be in the road tomorrow |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| behnaz-A |
شماره پست: #114
|
||||||||||
|
سلام دوستان این عکسایی که میزارم ماله همین دو سه روز پیشه
عکسای کریستن واسه پایمر فیلمWelcome to the rileys] KRISTEN STEWART ----------------------------------------------------------------------------- Tonight the sky was utterly black. Perhaps there was no moon Tonight –a lunar eclipse A new moon . Bella swan ---------------------------------------------------------------------------- TEAM BELLA |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz-A |
شماره پست: #115
|
||||||||||
|
سلام دوستان
این عکسایی که گذاشتم جدیده جدیده . ماله 25june کریس واسه نقشش تو فیلم on the road موهاش رو رنگ کرده به نظر من که زیاد بهش نمیاد دقیقا نمیشه گفت که بهش میاد یا نه ..آخه تو بعضی از عکسا خوب افتاده ......ولی به نظر من موی مشکی بیشتر به کریس میاد شما چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Arriving at david letterman من سعی میکنم هر چی عکس جدید از کریس بود رو بزارم امیدوارم خوشتون بیاد ------------------------------------------------------------------------------------ اینم ماله 28 JUNE کریستن و تایلر اون شب رفته بودن نیویورک واسه نمایش کسوف NYC eclipse Screening خوب کریسم که رنگ موش عوض شده . لباسش زیاد باحال نیست ولی کفشاش خیلی قشنگه آرایش چشمش هم بهش میاد خوب حالا تایلر : من اونو دیدم اینجوری شدم ---------------------------------------------------------------------------------- [color=#CCCCFF]سلام اینم یه سری عکس از جدید ترین مصاحبه کریس ماله29june Regis and Kelly (2010) اینم کریس در برنامه today show today show ------------------------------------------------------------------------------------ Tonight the sky was utterly black. Perhaps there was no moon Tonight –a lunar eclipse A new moon . Bella swan ------------------------------------------------------------------------------------ TEAM BELLA پيام ويرايش شد Behnaz-A - 8 تير 1389 23:41 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| bella |
شماره پست: #116
|
||||||||||
|
سلام دوستان غرض از مزاحمت میشه لطفا هرکس عکس مامان کریسو داره اینجا بذاره من خیلی دنبالشم پیشاپیش متشکرم
از اونجاییکه دیدم از شما خبری نشد خواستم دوباره درخواست کنم هرکی عکس مامان کریسو داره لطفا اینجا بذاره منم ببینم بهناز جون مرسی این تایپیک خیلی وقته تعطیل بود تو گل کاشتی بووووووووووووس پيام ويرايش شد lilizia - 29 تير 1389 19:02 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| bella |
شماره پست: #117
|
||||||||||
|