ازم يا اليزابت |
تنظيمات
|
| نگار |
شماره پست: #21
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| melanie stryder |
شماره پست: #22
|
||||||||||
|
الیزابت خیلی به ازم تو کتاب نزدیکه
به عنوان همسر دکتر کالن و مامان بقیه واقعا عالی عمل میکنه من که خیلی دوسش دارم ------------------------------------------------------------ I remember when we kissed I still feel it on my lips The time that you danced with me With no music playing ......................................................... *only robsten* |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| Ar@sh |
شماره پست: #23
|
||||||||||
|
هیچ کدوم!!!
ازم که خیلی پیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! الیزابت هم که دیوونس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پس فقط آلیس و رزالی میمونن که اونا هم همه از دم خل و چلن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا هر خون آسامی که زندگی معمولیه خودشو ول کنه بره علف خوار بشه دیوونس چون مثه اینه که خرگوش به جای سبزیجات بیاد حشره بخوره ..................... هر کسی بتید خودش باشه نه چیز دیگه............... ------------------------------------------------------------ (*+_____+*) 2@2nt بر روی پل ایستاده ام....در تاریکی...فکر میکنم که خواهی آمد.....هیچ چیزی به جزباران نیست....من با تو خواهم بود....من با تو خواهم بود.......ای معشوق من..... (برای کسی که میداند کیستم!!) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| « · اليزابت ريسر · » |