عکس های جکسون, عکس های جکسون |
تنظيمات
|
| نگار |
شماره پست: #61
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| ☮ஜNEWSHA98ஜ ☮ |
شماره پست: #62
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ ![]() میخوام داد بزنم... از ته دل...
که چرا باید این باشه... که چرا باید این باشه... چون امشب شب آخره فردا دیگه نیستی پیشم نه... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| siva |
شماره پست: #63
|
||||||||||
|
درحال خالکوبی.... لینک دوم نازشده......... لطفا ادرس ها را به صورت لینک در اورده و قرار دهید این بار من براتون این کار را میکنم ولی از دفعه ی بعد لطفا خودت اینکار را بکن در غیر این صورت من مجبورم یک اخطار جدی بهتون بدم robert pattinson N.S.H نیلوفر پيام ويرايش شد robert pattinson - 27 تير 1389 21:45 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| ☮ஜNEWSHA98ஜ ☮ |
شماره پست: #64
|
||||||||||
|
2066 صفحه عکس از جکسون
(هرکی تونست 2066 رو کامل ببینه به من بگه براش یه جائزه دارم عکس 11 و 12 رو دیدی؟ اینم جکسون با یه ژسته باحال جکی جون پيام ويرايش شد miss Vampire - 2 مرداد 1389 19:52 ------------------------------------------------------------ ![]() میخوام داد بزنم... از ته دل...
که چرا باید این باشه... که چرا باید این باشه... چون امشب شب آخره فردا دیگه نیستی پیشم نه... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #65
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| نگار |
شماره پست: #66
|
||||||||||
|
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| نگار |
شماره پست: #67
|
||||||||||
|
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #68
|
||||||||||
|
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| tina cullen |
شماره پست: #69
|
||||||||||
|
نقشش روخیلی خوب بازی کرد
موهای طلایی هم خیلی بهش میاد ------------------------------------------------------------ ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| نگار |
شماره پست: #70
|
||||||||||
|
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| ☮ஜNEWSHA98ஜ ☮ |
شماره پست: #71
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ ![]() میخوام داد بزنم... از ته دل...
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| ☮ஜNEWSHA98ஜ ☮ |
شماره پست: #72
|
||||||||||
|
کلاتو عشق است
بابا خوشتیپ بابا دختر کش بابا اینکاره بابا... اوااااااااا بپا نیفتی!! ای جان چه خوشگل میخندی خالکوبیشو چه رمانتیک!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------ ![]() میخوام داد بزنم... از ته دل...
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| « · جكسون رادبون · » |