نظرت درباره كريستين چيه؟ |
تنظيمات
|
| لینا |
شماره پست: #101
|
||||||||||
|
خیلی سرده با شخصیت بلا همخونی نداره
تو eclips که زده بود رو دست مجسمه البته زیادم تقصیری نداره کارگردان باید بازیگر رو درست راهنمایی کنه در کل به نظرم می تونست خیلی بهتر از این باشه پيام ويرايش شد jacob lautner - 31 مرداد 1389 12:13 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| mana-kallen2012 |
شماره پست: #102
|
||||||||||
|
بچه ها اوني كه ما ازش صحبت ميكنيم كريستن هست نه بلا.
كريس به نظر من خيلي جذاب و زيباست و شخصيت جالبي داره. خيلي ظريفه و با اين حال تيريپ پسرونه هم بهش مياد. من اگه پسر بودم حتما عاشقش ميشدم. راستي همه رنگ مويي هم بهش مياد. پيام ويرايش شد mana-kallen2012 - 1 شهريور 1389 20:11 ------------------------------------------------------------ سهم من آسمانيست كه آويختن پرده اي آن را از من ميگيرد.(فروغ) بلور رويا ![]() just robsten |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| Ar@sh |
شماره پست: #103
|
||||||||||
|
من اصلا ازش خوشم نمیاد نه از قیافش و نه از خودش و تمام فیلمای دیگش هم که دیدم توی بیشترشون افسرده و بی حاله و ازش حالم بهم میخوره!!!!
به نظر من جسیکا از لحاظ همه چی از اون برتره!!!!! ------------------------------------------------------------ (*+_____+*) 2@2nt بر روی پل ایستاده ام....در تاریکی...فکر میکنم که خواهی آمد.....هیچ چیزی به جزباران نیست....من با تو خواهم بود....من با تو خواهم بود.......ای معشوق من..... www.mynotes318.blogfa.com |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| lonely__vampire |
شماره پست: #104
|
||||||||
|
سلام بچه ها من تازه اومدم
با وجود اینکه میدونم معتاده ولی من عاشق کریستینم عاشق قیافه ی آویزون و چشای سبزشم به نظره من چشاش سگ داره ای کاش اعتیادشو کنار بذاره میشه بی زحمت لطف کنید بهم بگید چه جوری میتونم عکس بذارم ؟؟؟؟؟ پيام ويرايش شد lonely__vampire - 5 شهريور 1389 02:53 |
||||||||
|
|
|
||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| maryam,jacob |
شماره پست: #105
|
||||||||||
|
راستش من خیلی راجع به کریستین شنیدم ولی مثل اینکه شخصیت خوبی نداره و یه بار هم یه جا خوندم که کریستین به جز راب با دوست راب هم دیت داشته بخاطر همین دیگه اصلا ازش خوشم نیومax ad دیدم که سیگاری میکش دیگه از اون موقع به بعد نتونستم تحملش کنم واقعا حیف راب که اینقدر دوسش داره
------------------------------------------------------------ ادوارد ممكنه موتيره ها رو ترجيح بده ولي اين مو تيره جيكوب رو ترجيح ميده * * * ![]() jacob for me |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| death paradise |
شماره پست: #106
|
||||||||||
|
سلام
من که عاشق کریسم اخه اخلاقش خیلی شبیهه خودمه نمیدونم چرا شما ازش خوشتون نمیاد ؟ ولی اینو قبول دارم که اصلا خوب تیپ نمیزنه ولی صورت خوشگلی داره کلا به شخصه طرفدارشم یه شخصیته مرموزی داره ------------------------------------------------------------ >h< e<l>l< |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| SAdaf.z |
شماره پست: #107
|
||||||||||
|
به نظرم دختر جذابیه اما معتاده تیپاشم خیلی جالب نیست اصلا کدوم بازیگره که درست تیپ بزنه همین عکس جکسون و نیکی خیلی تیپشون بد بود با این که نیکی بهتر بود خب کریس هم مثل ایناس دیگه کلا خوب بازی میکنه من که ازش خوشم میاد خوشکله
.......................................................................... بهترین درس در زندکی این است که بدانیم بعضی اوقات دیوانه ها هم حق دارند پيام ويرايش شد Sadaf.z - 6 شهريور 1389 22:01 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Liliana |
شماره پست: #108
|
||||||||||
|
من اصلا" از شخصیتش خوشم نمیاد. با توجه به عکسها وفیلم هایی که تو مصاحبه ها ازش دیدم اصلا" شخصیت هنری نداره.
قیافشم اگه چشاشو سیاه نکنه و چونشو یه متر این ور اون ور و بالا پایین نکنه دوست داشتنیه. راجع به بازیگریش هم, نقش بلا رو زیاد خوب بازی نمیکنه یعنی وقتی مثل مجسمه وایسه و تکون نخوره شبیه بلاست اما همین که میخواد احساسی رو منتقل کنه یا حرف بزنه من اصلا" از شخصیتش خوشم نمیاد. با توجه به عکسها وفیلم هایی که تو مصاحبه ها ازش دیدم اصلا" شخصیت هنری نداره. قیافشم اگه چشاشو سیاه نکنه و چونشو یه متر این ور اون ور و بالا پایین نکنه دوست داشتنیه. راجع به بازیگریش هم, نقش بلا رو زیاد خوب بازی نمیکنه یعنی وقتی مثل مجسمه وایسه و تکون نخوره شبیه بلاست اما همین که میخواد احساسی رو منتقل کنه (بوسه ش رو نادیده میگیرم چون واقعا" قشنگ میبوسه ------------------------------------------------------------ دل من, چه سبکباری و روشنایی است در نالیدن " ای غرور محروم, حتی خدایان می نالند... " حتی گرگ صحرا می نالد. |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| lonely__vampire |
شماره پست: #109
|
||||||||
|
كريستين اصلا بلد نيست نقش بلا رو بازي كنه ولي همه جوره عاشقشم بچه ها به نظره من کریستین توی بقیه ی فیلماش خیلی خوب نقششو بازی میکنه مثلا توی فراری ها و مسنجر پيام ويرايش شد SlipknoT - 9 شهريور 1389 16:33 |
||||||||
|
|
|
||||||||
| Radiohead Fan |
شماره پست: #110
|
||||||||||
|
دوستان . ازتون خواهش می کنم اینجا پست تک خطی نگذارید
اگر نظری در مورد این بازیگر دارید در چند خط بیان کنید ! این قضیه در تاپیک هایی که در مورد بازیگران هست به کرات دیده شده است من خودم پست های تک خطی رو بدون هیچ اخطاری پاک می کنم . در صورت زیاده روی در ارسال پست تک خطی بهتون اخطار داده میشود ------------------------------------------------------------ Just as you take my hand Just as you write my number down Just as the drinks arrive Just as they play your favourite song As your bad day disappears No longer wound up like a spring Before you've had too much Come back in focus again |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| Dayan VAMPIRE |
شماره پست: #111
|
||||||||||
|
کریس خوب بازی می کنه و به نظرم کاملا با نقش بلا جوره طرز رفتارش + حرکاتاش و... کاملا به بالا می خوره و به نظرم نقش بلا رو به بهترین شکل بازی کرده ....
فقط اگه سر فرش قرمز و از این جور جاها یه خورده به خودش برسه دیگه محشر می شه ... ------------------------------------------------------------ I`M VAMPIRE ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| zagros |
شماره پست: #112
|
||||||||||
|
من ازش بدم نمیاد
قبول دارم که تو مصاحبه ها اصلا مسلط نیست ودستپاچه به نظر میاد من به جزبازیه کریستین وهمین طور قیافش هیچ تصور دیگه ای از بلا ندارم من فکر میکنم تو انتخاب کریس برای این نقش دقیقا زدن به هدف در مورد فیلم های دیگش هم فکر میکنم کریس تو فیلماش حس وحشت وترس رو خیلی خوب القا میکنه البته در نشون دادن بعضی از حس ها یکم ضعیفه که اونم به دلیل بی تجربگیشه چقدر خوبه که توانایی های هر بازیگری رو با توجه به سن وتجربه ش بسنجیم در کل با توجه به چیزایی که گفتم اینده ش در این زمینه روشنه راستی من اطلاعات دقیقی ندارم از وضعیت اعتیادش دوستانی که میگن معتاده ایا دلیل موثقی دارن ؟ |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| « · كريستن استوارت · » |