نظرت درباره كريستين چيه؟ |
تنظيمات
|
| behnaz-A |
شماره پست: #81
|
||||||||||
|
کریس بازیگر خوبیه و من به شخصه ازش خوشم میاد ـ حالا نه این که فکر کنید من ازش خوشم میاد میگم بازیش خوبه ـ اون می تونه بلا باشه چون خصوصیاتش رو داره(منظورم خصوصیات ظاهری یه وگرنه از لحاظ اخلاق اون طور که خود کریس گفته با هم فرق دارن ) ....... اگه اون یه خرده کمتر استرس داشت می تونست بهتر بازی کنه .....بازیش تو فیلم اتاق وحشت که سن کمی هم داشت عالی بود (اینو فقط من نمی گم منتقد ها هم تایید می کنند) تونست تو این فیلم در کناره جودی فوستر خودی نشون بده تا فقط جودی ستاره فیلم نباشه ...اصلا بازی تو این فیلم بود که باعث شد مردم اونو بشناسن و بتونه تو فیلم هایه دیگه بازی کنه .....تو فیلم speak که کریس 13 ساله بود که ترکوند هر چند که دیالوگ کمی داشت (اینو هم فقط من نمی گم منتقد هایه سرشناسی تایید می کنند)
حالا بریم سر قیافه و تیپ و اینا............ کریس اخمو یا خیلی یخی نیست ....تو یکی از خبر ها نوشته شده بود که کریس و تایلر بعد از پریمیر اکلیپس میرن به یه جایی ـ یادم نمیاد کجا بود در ضمن یه چیز دیگه اون اصلا معتاد نیست فقط سیگار میکشه مثل بقیه ..مثل راب..مثل نیکی..مثل پیتر و....... پ.ن: یه چیزی یادم رفت اون خودش تلاش کرد تا به اینجا برسه از بچگی به خاطر قیافه یا چیزایه دیگه نبود ------------------------------------------------------------------------------- -Tonight the sky was utterly black. Perhaps there was no moon Tonight –a lunar eclipse A new moon . Bella swan ------------------------------------------------------------------------------ TEAM BELLA+ROBSTEN پيام ويرايش شد Behnaz-A - 12 تير 1389 05:22 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 5 نفر تشکر کرده اند |
| اشلی-گریین |
شماره پست: #82
|
||||||||||
|
شما رو نمی دونم ولی من عاشق کریستین و ادا اطواراشم خدایی خیلی خوشگله وخیلی شیکه
البته رنگ موی طلایی از همه بیشتر بهش می آد!!!! پيام ويرايش شد robert pattinson - 13 تير 1389 23:09 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| kimia_cullen |
شماره پست: #83
|
|||||||||
|
به نظر من قيافش براي نقش بلا خوب بوده
اما خيلي خوب بازي نكردمي تونست بهتر باشه ولي در كل بد نبوده |
|||||||||
|
|
|
|||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| Sahel<333 |
شماره پست: #84
|
||||||||||
|
من زياد از كريستن بدم نمياد
ولي تو فيلم يه جوري بازي كرد انگار از مرحله پرته و گيجه!!! ولي فكر كنم تو واقعيت اخلاقش باحال تر باشه |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Hivanescence |
شماره پست: #85
|
||||||||||
|
کریستین استوارت و وجهه ی سیاه او در محافل عمومی
چکیده ی نظرات یک ژورنالیست: کریستن زیبا نیست...و حرکاتش هم زیبا نیست...او سعی می کند از افرادی مانند نیکول ریچی و لیندسی لوهان تقلید کند و شیوه ی رفتاری ان ها را در پیش بگیرد.....او از خبرنگاران (پاپاراتزی ها)در اطراف خود بیزار است اما این تعهدی است که او قبول کرده است زیرا او یک ستاره ی سینما است.بعضی از عکس های او منزجر کننده است..او عاشق سیگارش است و در عکس ها این را به نمایش می گذارد..او حتی فکر نمی کند که عمده ی طرفداران او کودکان و نوجوانان هستند و این عکس ها برای ان ها جالب نیست و بد اموزی دارد اما کماکان به این رفتار خود ادامه می دهد ویرایش:لینک ها تصحیح شد کریس در استرالیا کریس در حال مصرف حشیش بدون شرح کریس زیبا(!!!!) در صحنه ای از فیلم فراری ها کریس و تیلور و نیکی!!!!!!!!!!! پيام ويرايش شد Bella marie cullen - 26 تير 1389 16:50 ------------------------------------------------------------ say goodnight don't be afraid calling me...calling me as you fade to black... amy lee.. |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 5 نفر تشکر کرده اند |
| sadaf cullen |
شماره پست: #86
|
||||||||||
|
به نظر من انتخاب كريستين براي بازي در نقش بلا عالي بوده!واقعا شخصيت بلا رو ميتونه نشون بده.در مورد قيافشم بايد بگم كه راست ميگيد اگه يه ذره به خودش برسه عالي ميشه.
------------------------------------------------------------ ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| دكتر كارلايل كالن |
شماره پست: #87
|
||||||||||
|
به نظر من بهترين كسي كه مي شد واسه نقش بلا انتخاب كرد همين كريستين بود.
منم به اما واتسون فكر كرده بودم اما جاي شكر داره كه بجاي كريس اما نيست.فكر كن هرميون تو هري پاتر رقيب جدي و انگليسي گرگ و ميش بخواد نقش اول گرگ و ميش باشه! به نظر من اصلا نميشد رابطه اي رو كه الان با فيلم برقرار شده اونجوري برقرار كرد. و سردي و بي روحي بازي كريستين هم واقعا به نقش بلا نزديك هست. من از قيافشم خوشم مياد. به نظرم عاليه براي مجموعه گرگ و ميش. ولي خوب شخصيت خودش رو، مجلاتي كه تو كشور خودمون پخش ميشه هر دفعه ميبينيم چفدر شايعه راجب بازيگراي خودمون ميشه حالا اونا هم تو مجلاتشون ...خوب مشخصه كه نميشه به مجلات و شايعاتشون اعتماد كرد. به نظر من بهتره اظهار نظر راجب شخصيت كريس رو به نزديكاش واگزار كنيم |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| wanderer |
شماره پست: #88
|
||||||||||
|
نه ازش خوشم می آد نه ازش بدم می آد!انصافا قیافه ی خوبی داره و توی twilight هم خوب بازی کزد
اما می تونست بهتر از اینا باشه بعضی موقع ها نفرت انگیزه قبول دارم ولی بعضی موقع ها خوبه. بعدشم هر کی تیپ خودشو داره قرار نیست همه یه جور باشن ------------------------------------------------------------ gandi said what ever you do in your life will be insignificant,but its very important that you do it. ......................................................... *only robsten* ........................................................ Knowing that you wait for me Ever so patiently Yeah, you're everything I've ever dreamed of having and It's everything I need from you just knowing that you wait for me |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| агѕапа |
شماره پست: #89
|
||||||||||
|
قیافه ی خوبی داره
یه جورایی احساس میکنم همونطور که تو فیلم بازی کرده دقیقا همون رفتارها رو خودش داشته باشه ...وقتی مراسم ها رو نگاه میکنم همین حس رو دارم کلا ازش خوشم میاد |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| maryam,jacob |
شماره پست: #90
|
||||||||||
|
اصلا ازش خوشم نمیاد هم از شخسییت داستانش هم از خودش بعضی اوقاتها سر کتاب از دستش حرصم میگیره تو فیلم ۳ که دیگه واقعا از دستش قاطی کردم شخصییتش هم شنیدم خوب نیست کلا ازش خوشم نمیاد قیافش هم معمولیه
------------------------------------------------------------ ادوارد ممكنه موتيره ها رو ترجيح بده ولي اين مو تيره جيكوب رو ترجيح ميده * * جيكوب: من برات مي جنگم. تا وقتي كه قلبت از تپيدن بايسته * ![]() jacob for me |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| shepherd |
شماره پست: #91
|
||||||||||
|
هر کسی برای خودش ی ضعف هایی داره و ی حسن هایی!و بقیه با دیدن اون ها در باره ی اون شخص قضاوت میکنن شاید کار درستی نباشه اما تا بوده همین بوده...........
حالا درباره ی کریستن هم باید بگم تحت هیچ شرایطی ازش خوشم نمیاد با چیزایی که ازش دیدم و شنیدم! میدونم هر کشوری فرهنگ خودشو داره اما بعضی معیار ها در سراسر جهان یکسان و به دین و فرهنگ ربطی نداره. قیافشم خیلی معمولی تازه با گریمو ارایش و اصلاح این شکلی شده!!!! کلا باحاش حال نمیکنم خیلی زود خودشو گم کرد پيام ويرايش شد shepherd - 9 مرداد 1389 21:36 ------------------------------------------------------------ روزگاریست که شیطان فریاد میزند...ادم پیدا کنید سجده میکنم!!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| rones |
شماره پست: #92
|
||||||||||
|
من نمی دونم چرا همه ی پسرا اینقدر دوسش دارن.اونقدر ها هم خوشگل نیست.
من از شخصیتش خوشم نمی آید و به نظرم به درد کالن ها نمی خوره. |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Killer |
شماره پست: #93
|
||||||||||
|
از کریستن خوشم نمیاد چون:
1...لیاقت نقش بلا نداشت... 2...درک نمیکنه کجاس.... و باید چه جوری رفتار کنه... 3...رفتارش شبیه پسراس... دخترونه نیست... 4...به نظر خودخواه و مغرور میاد... 5...خیلی بازیگزا با استعداد تر و خوشگل تر از اون وجود داره... چرا دوسش داشته باشم؟! 6...مرموزه... 7...خیلی زود معروف شد... ولی جنبه شهرت نداشت... الان فکر کنم از این لحظه به بعد نصف اعضای انجمن با من لج شدن ولی این نظر من بود... پيام ويرايش شد Mari - 10 مرداد 1389 13:43 ------------------------------------------------------------ I really haven't had that exciting of a life. There are a lot of things I wish I would have done, instead of just sitting around and complaining about having a boring life. So I pretty much like to make it up. I'd rather tell a story about somebody else. Kurt Cobain |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| tina cullen |
شماره پست: #94
|
||||||||||
|
من بلا رادوست دارم نه بخاطرقافه اش چون قیافه نداره
من برای این دوسش دارم چون نترس البته توفیلم اینجوری بوده خداکنه خودش هم اونجوری باشه پيام ويرايش شد tina cullen - 14 مرداد 1389 12:42 ------------------------------------------------------------ ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| mitra cullan vampiris |
شماره پست: #95
|
||||||||||
|
بنظر من هم کریستین خلی دستپا جلفتی هست وخیلی هم هول میشه توی برنامه های تلویزیونی
ولی خدایش من قیا فشو خیلی دوست دارم خیلی خوشکله اگه عدای پسرارو هم درنیاره خیلی جذاب تر میشه ولی برای نقش خیلی خوب انتخابش کردن خیلی به نقشش میاد شایدم فقط قیافش غلط اندازه که میگین شبیه معتاد هاست به نظر من این طور نیست ------------------------------------------------------------ alice cullan vampirism |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| polaris |
شماره پست: #96
|
||||||||||
|
خیلی دختر جذابیه...ولی یکم کاراکترش ازار دهنده اس...چون خودشم نمیدونه کی رو میخواد...میره به جیکوب میگه عاشقتم بعدش میگه ولی نمیتونیم باهم باشیم...خوب اخه فک نمیکنی قلب جوون مردم میشکنه؟واسه چی با فشار خونش بازی میکنی.....
|
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| بلا |
شماره پست: #97
|
||||||||||
|
من که خیلی دوسش دارم...هر چند قیافش خیلی سرد و خماره
اینم یه والپیپر تکراری link1 link2 با موهای بلوند خوشگل تره یا قهوه ای؟؟من که میگم قهوه ای اصولا موها ی تیره قشنگ تره دوست عزیز لطفا عکس ها را به صورت لینک قرار دهید robert pattinson پيام ويرايش شد robert pattinson - 26 مرداد 1389 19:33 ------------------------------------------------------------ ?when you can live for ever,what are you live for |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| polaris |
شماره پست: #98
|
||||||||||
|
Iloveedward
باهات موافقم...با موهای مشکی و قهوه ای خوشگلتره....ولی من قیافه سردشو دوس دارم...من از قیافه های سرد خوشم میاد....ولی یه چیز ازارهنده ای که راجع به کریستن وجود داره اینه که خیلی مضطرب و استرسیه...هروقت داره مصاحبه میکنه معلومه که استرس داره و همش با موهاش ور میره...انگار اروم و قرار نداره...فک کنم هایپر تیروئیدیسم داره |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| krisca |
شماره پست: #99
|
||||||||||
|
منم خیلی ازش خوشم میاد فقط یکم دست و پا چلفتیه!!! هر جا میره حتما باید زمین بیفته!!!
اگه مسئله ی معتاد بودنش هم تکذیب بشه عالی میشه!!! من خیلی خیلی خیلی کم شبیهش هستم یعنی دو سه نفر بهم گفتن من زیاد باور نکردم!!! بعضیا می گن کریستن زشته!!! در هر صورت من از چشماش خیلی خوشم میاد. با polaris هم موافقم وقتی حرف می زنه هول می کنه، لکنت زبون می گیره ،دستشم هی تکون می ده!!!! چند تا عکس از کریستن که دوست دارم (ببخشید اگه تکراریه) عکسِ آواتارم می دوستمش خیلی نازِ کریستن کریستن 1 کریستن 2 کریستن 3 ببخشید یکم سرعتش کمه. پيام ويرايش شد krisca - 29 مرداد 1389 17:05 ------------------------------------------------------------ گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک ارتقا یافتن خودم و دوستان رو تبریک می گم از همگی (مخصوصا کسانی که تازه عضو شدن) خواهش می کنم با دقت قوانین را بخونن و به آن ها عمل کنن.... از اونجایی بیشتر اعضا شهریور ماهی هستن.... از همین جا تولد همه ی شهریور ماهی هارو تبریک می گم.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| krisca |
شماره پست: #100
|
||||||||||
|
منم قبول دارم خوشتیپه ولی به عنوانِ یک هنرپیشه ی تقریبا معروف بد لباس می پوشه درسته هر کسی نظری داره!!!
یک عکس از کریستن اصلا از لباسش خوشم نمیاد شما چطور؟؟؟ چرا پستاتون پاک میشه؟؟؟؟ polaris حواست به پستات باشه مثلا بالایی تک خطیه!!! راستش چند نفر گفتن چونش بده... تیزه!!! ببین دیگه کارمون به کجا کشیده که اجزای صورتِ طرفو موردِ تجزیه و تحلیل قرار می دیم!!!! یه عکس از کریستن من خیلی حال کردم!!! من این عکس و خیلی می دوستم شما چطور؟ پيام ويرايش شد krisca - 29 مرداد 1389 17:24 ------------------------------------------------------------ گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک ارتقا یافتن خودم و دوستان رو تبریک می گم از همگی (مخصوصا کسانی که تازه عضو شدن) خواهش می کنم با دقت قوانین را بخونن و به آن ها عمل کنن.... از اونجایی بیشتر اعضا شهریور ماهی هستن.... از همین جا تولد همه ی شهریور ماهی هارو تبریک می گم.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| « · كريستن استوارت · » |