مرا به ياد بياور, چند عكس از رابرت پاتينسون از فيلم مرا ب |
تنظيمات
|
| Renesmee Cullen |
شماره پست: #1
|
||||||||||
|
پيام ويرايش شد robert pattinson - 17 اسفند 1388 17:24 ------------------------------------------------------------ وقتی تنهایی ... وقتی کسی اطرافت نیست ... فقط یه لحظه گوش کن ... خوب گوش کن ... صدای فریاد کر کننده ی سکوت را شنیدی ؟؟؟!!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 5 نفر تشکر کرده اند |
| Matt Bellamy |
شماره پست: #2
|
||||||||||
|
به صورت موكل من نگاه كنيد:
لینک چی میبينيد؟ رابرت در مدت فيلم برداری تو نيويرك ديگه داره از دست اين خانم های بیجنيه ديوانه می شه!!! میگه همش به لباس و گردنش آويزونن!!! میگه كه دلش برای لندن تنگ شده و اونجا ملت باهاش اينجوری نمیكردن! تازه جرات هم نمی كنه روز ها بياد بيرون! پيام ويرايش شد robert pattinson - 17 اسفند 1388 17:15 ------------------------------------------------------------ I LOVE MUSE |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| سارا |
شماره پست: #3
|
||||||||||
|
lilyكلي خنديدم
عجب عكس با مزه اي كذاشتي رابرت كپ كرده بيچاره اي بابا خب خانوما هم دل دارن ديگه وقتي ميبيننش ادرنالين خونشون ميره بالا نميفهمن چيكار دارن ميكنن nessie ممنون پيام ويرايش شد Sara9851 - 17 تير 1388 02:22 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| بلا |
شماره پست: #4
|
||||||||||
|
سلام.
اینم جدید ترین عکسای راب تو فیلم مرا به یاد بیاور. چون من بلد نیستم که از آی ام دی بی لینک عکس بذارم لینک صفحه ی عکسا رو می ذارم. Rob - remember me - imDb ------------------------------------------------------------ اگه همه چی با گفتن متاسفم درست میشد چرا قانون وجود داشت؟ چرا پلیسا بودن؟ (BBF اپیزود اول. اپیزود 11) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 6 نفر تشکر کرده اند |
| Matt Bellamy |
شماره پست: #5
|
||||||||||
|
رويا جون دستت درد نكنه جالب بود
بچه ها بياين اين رو دعوت كنيم ايران و قول بديم بلا يی سرش نمی ياريم!!! به گفته منبع موثق لاغر شده و داره دچار دپرشن می شه! دلم براش سوخت... كسی می دونه داستان اين فيلم راجع به چی؟ پيام ويرايش شد lily - 16 تير 1388 14:09 ------------------------------------------------------------ I LOVE MUSE |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Renesmee Cullen |
شماره پست: #6
|
||||||||||
|
رابرت سر فيلم برداری و بيرون توی خيابون با كسی دست نميده چون ميترسه دستش رو بكنن ببرن ... ها ها ها ها چه خنده دار ...
لینک1 لینک 2 لینک3 لینک4 اينم چند تا عكس قبل از افسردگی حادش سر فيلم برداری ...! پيام ويرايش شد robert pattinson - 17 اسفند 1388 17:18 ------------------------------------------------------------ وقتی تنهایی ... وقتی کسی اطرافت نیست ... فقط یه لحظه گوش کن ... خوب گوش کن ... صدای فریاد کر کننده ی سکوت را شنیدی ؟؟؟!!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| بلا |
شماره پست: #7
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ اگه همه چی با گفتن متاسفم درست میشد چرا قانون وجود داشت؟ چرا پلیسا بودن؟ (BBF اپیزود اول. اپیزود 11) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| robert pattinson |
شماره پست: #8
|
||||||||||
|
من توي مجله يه مطلب راجع به داستان فيلم خوندم موضوع از اين قراره كه
يه دختر و پسر عاشق هم ميشن و ميخوان ازدواج كنن و بعد نشون ميده كه مادر پدر هم دختره و هم پسره راضي به اين ازدواج نيستن مشكلات زيادي سر اين زوج جوان مياد و غيره و غيره و اين فيلم جنبه اجتماعي داره تا عاشقانه البته اين چيزي است من تو مجله خوندم لينك عكس ده بيستا از عكساش رو ميذارم لينك عكسا لينك چندتا از عكساش رو براتون ميذارم راب راب پيام ويرايش شد robert pattinson - 11 آذر 1388 22:38 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| in the bottom of hell |
شماره پست: #9
|
||||||||||
|
سلام.اینا چند تا استیل جیدی از مرا به یاد آور رابه.فقط اونی که می خواد توپ بسکتبال شوت کنه رو نگاه کنید...دستاش کل توپو گرفته(منظورم بزرگی اندازه ی دستاشه) :مرا به یاد آور
سلام انیم 3تا استیل جدید از مرا به یاد آور: 1 2 3 دومیش قشنگه بازم چند تا استیل جدید از مرا به یاد آور.یه سوال فنی 2تا پست پشت سر هم اشکالی داره؟خب چیکار کنم هیچکس پست نداده راب و امیلی راب و دوستش در حال وزنه برداری راب و باباش راب و خواهرش راب تنها! سلام.چند تا عکس جدید از مرا به یاد آور 1 2 3 4 5 6 قشنگه! 8 9 سلام.خواهش می کنم مهشاد جون 3تا عکس از راب و امیلی برای مجله :vogue راب و امیلی پيام ويرايش شد Blue_ss_Ali - 11 اسفند 1388 15:43 ------------------------------------------------------------ اگه اینو می خونی برام دعا کن خدا دعای منو قبول نمی کنه...خواهش میکنم واقعا بهش احتیاج دارم! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #10
|
||||||||||
|
سلام بچه ها شبتون به خیر مسی از عکسها
من یکی که خیلی دوست دارم زود تر ای فیلم رو ببینم ای هم یه سایت برا دیدن عکسهای مرا بیاد بیار photobucket این هم یک سایت دیگه واسه دو ستهایی که سایت می خواستن robertpattinsonsource پيام ويرايش شد misssdandelion - 29 بهمن 1388 20:41 ------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
شماره پست: #11
|
||||||||||
|
سلام.اول دو تا استیل جدید از مرا به یاد آور:
1 2(چه ربطی به کسوف داره؟؟؟) اینا هم چند تا عکس متحرک از ویدیو جدید مرابه یاد آور: منم ازین داداشا می خوام!!!ازین که نه دقیقا خودشو می خوام!!! مامان مهربون... دارن راه میرن... 1 2 3 4 5 ------------------------------------------------------------ اگه اینو می خونی برام دعا کن خدا دعای منو قبول نمی کنه...خواهش میکنم واقعا بهش احتیاج دارم! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #12
|
||||||||||
|
پيام ويرايش شد misssdandelion - 2 اسفند 1388 01:04 ------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| farnaz-l0ve |
شماره پست: #13
|
||||||||||
|
این دختره تو remember me همون کلیر تو لاست نیست؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نــــــــــــــــــــــه! اونو چه به راب!!!!!!!!!!!!! اون باید با همون بچش وو چارلی سر کنه!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------ به دوست پسر جدیدت مبارک باشه اصلا مگه میشه سلیقه ی شما بد باشه میگن خیلی راحت خوشی خوب خدارو شکر یکیم پیدا شد و دل شمارو برد منم که واسه رسیدن به تو بی امیدم تا جایی که یادمه هی دنبالت میدوییدم بزار بگم حالا که داری میری راحت بی لیاقت گفتی تا تهش باهاتم ولی دیدی طاقت نیاوردی و یکی دیگرو جایگزینه من اوردی و خیلی راحت تو ابروی من و بردی من اووووووووووووووووووووومدم! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #14
|
||||||||||
|
بچه ها دیروز فرش قرمز مرابیاد بیار بود چون عکس هاش زیاد بود و دوست داشتم همشو ببینین لینک سایت رو براتون میذارم
redcarpet یه چیز جالب دیگه که کریستین هم تو این مراسم بوده ولی هیچ عکس دوتایی از اون و راب انداخته نشده red carpet2 پيام ويرايش شد misssdandelion - 11 اسفند 1388 13:27 ------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
شماره پست: #15
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ اگه اینو می خونی برام دعا کن خدا دعای منو قبول نمی کنه...خواهش میکنم واقعا بهش احتیاج دارم! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #16
|
||||||||||
|
سلام دوستان این هم چندتا عکس شگار لحظه ها از فرش قرمز مرا بیاد بیار
سام علیکم دهن بسته این دیگه کیه؟؟؟ چرا؟؟ ..- 3تایی دهن بسته!!! چایی میخواد؟؟ انگشت کیه؟؟؟ خسته شده ها پارو جمع کن عطسه راب خودتو چرا میکنی؟؟ چشم چرانی در روز روشن باز هم عکس های کمیک از مرا بیاد بیار دلم نیومد براتون نذارم آخه خیلی با مزه اند راب هم واقعا آدم جوکیه ها 1 2 3 4 5 6 8 9 10 11 12 13 بد نیگا میکنه ها 14 15 پيام ويرايش شد misssdandelion - 14 اسفند 1388 15:00 ------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
شماره پست: #17
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ اگه اینو می خونی برام دعا کن خدا دعای منو قبول نمی کنه...خواهش میکنم واقعا بهش احتیاج دارم! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| ادوارد کالن اسرار آمیز |
شماره پست: #18
|
||||||||||
|
Matt Bellamy,
ای داد... نیگا کن نیگا کن... بابا با این بیچاره چه کار دارن آخه؟ چرا بهش گیر دادن؟ چرا از زندگی خصوصیش فیلم برداری میکنن؟ چرا؟ حالا هر چه قدر هم که مشهور باشه... ما اگر دوستشون داریم باید اجازه بدیم زندگی خصوصی خودشون رو داشته باشن و اجازه ندیم که اذیت بشن... اگرواقعا دوستشون داریم باید بذاریم زندگی کنن و زندگی عادی خودشون رو داشته باشن اما خب چه اشکالی داره که مثلا وقتی در مراسم اسکار دیدیمشون داد و هوار کنیم و صداشون کنیم... هیچ ایبی نداره که بهشون بگیم دوستتون داریم اما این شکلی... نه این که توی خیابون ازشون فیلم برداری کنیم ------------------------------------------------------------ هری پاتر به من آموخت صبر را هری پاتر به من آموخت عشق را هری پاتر به من آموخت شجاعت را هری پاتر به من آموخت رنج را هری پاتر به من آموخت ایستادگی را هری پاتر به من آموخت جادوی حقیقی را هری پاتر به من آموخت بدی را هری پاتر به من آموخت خوبی را پس: زنده باد هری پاتر... پسری که زنده ماند |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Alice Cullen |
شماره پست: #19
|
||||||||||
|
سلام من تریلر این فیلمو به تازگی دانلود کردم و وقتی نگاه کردم واقعا خیلی قشنگ بود و رابرت خیلی خوب نقششو ایفا کرده بود!
پيام ويرايش شد bella2012 - 27 اسفند 1388 19:03 ------------------------------------------------------------ "You truly are one frightening little monster." Jasper Hale to Alice Cullen ......................................................... always see the future jackli&ashson be together no matter what happens i am the next Alice go ask Alice(she knows everything) it's all about Alice |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| roxi |
شماره پست: #20
|
||||||||||
|
عکس های راب تو مراسم افتتاحیه ی \"مرا به یاد بیاور\" در لندن:
Rob-remember me london premier تو این عکس ها راب خیلی ناز شده..... وااای طوسی خیلی بهش میاد!! قیافه اش رو موقع امضا دادن ببینید.....چقدر جُکه این بشر!! پيام ويرايش شد roxana - 29 اسفند 1388 23:49 ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| « · رابرت پتينسون · » |