رابرت و کریستین, این عکسا رو باور می کنید؟ |
تنظيمات
|
| ♥Robsten |
شماره پست: #701
|
||||||||||
|
RahA
خیلی باحالی مادر... نمی دونی چه ذوقی کردم وقتی عکس رو دیدم. bella-2010 وای نگار... تا حالا تو عمرم این قدر نخندیده بودم. خیلی گلی چرا از این کارا کم می کنی بابا ما خنده می خوایم. Tala.M طلا جون من عاشق این شکلکتم ![]() خیلی با حال اینقده دوسش دارم. livsa وای خدایا ذوق مرگ شدم. عزیزم راب کلا این جوری... خیلی به دل نگیر... حتی کریس هم دیگه به این رفتارش عادت کرده... اره عزیزم اقدس جون بهم گفت. ............................................................................................................. حالا بریم سر یک عکس های... تو گوگل سرچ کردم taysten این ها رو بهم داد... یعنی من مردم... اما شوخی خواهر، برادری دیگه... اشکال نداره... دعوا شده؟! محبت خواهر، برادری ه همچین راب ذوق کرده این دوتا با هم دعواشون شده./جون من راب رو نگاه کنید داره می ترکه از ذوق. همین ها بود موفق باشی پيام ويرايش شد raini - ديروز, 22:53 ------------------------------------------------------------ اولین وبلاگ ما. (من و دوستم دنیا) انعکاس خوش حال می شم اگه یک سری بهش بزنید. اگه بد بود به بزرگی خودتون ببخشید اخه ما تازه کاریم! خوب معلوم شد چی کار کنیم اما هنوز یک کار کوچیک مونده... انتخاب یک کتاب مناسب... ....................................................... ♥ONLY ROBSTEN♥ |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 7 نفر تشکر کرده اند |
| « · رابرت پتينسون · » |