بازيابي کلمه عبور عضويت در سايت

قوانين عمومي انجمن, رعايت اين قوانين الزامي است

تنظيمات بازکردن منو
pedro
8 تير 1388 16:43
شماره پست: #1
نام كاربري : pedram
گروه : خون آشام
درجه : انسان
گروه: مدير سايت
تاريخ عضويت: 9/03/1388
تشکر ها از دیگران: 123
از شما 521 بار در 86 پست تشکر شده است
اخطارها:
0 / 5
قوانین عمومی انجمن:

1. طبق رویه تمام سایت های فارسی زبان، فارسی نویسی اولین نکته ایست که در هر متن باید رعایت شود. نوشته های فنگلیش و یا انگلیسی بدون اخطار قبلی پاک می شود -- مگر اینکه متن انگلیسی با توجه به خواسته ها و نیازهای تاپیک ارسال شده باشد

2. نظرات سازنده‌تان را در تاپیک گفتگو با گردانندگان سایت مطرح کنید .

3. از ارسال پیام هایی که جنبه‌ی تشکر، موافقت، مخالفت (بخصوص اگر دلیل آن به تفضیل بیان نشده باشد) دارد بپرهیزید .

4. اکثر موضوعات و عناوین حالت جدی دارد. به تمسخر گرفتن و سبک انگاری، پاک شدن پیام به همراه اخطار را در پی خواهد داشت .

5. پیام های عجولانه که اغلب به منظور زیاد کردن تعداد پیام‌ها ارسال می‌شود پاک خواهند شد. تعداد پست ها برای مدیران مورد توجه نیست ، بلکه کیفیت مهم تر از کمیت است ! پس وقت خودتان را برای بالا بردن تعداد پست هایتان هدر ندهید و به فعالیت مفید بپردازید !

6. از مخاطب قرار دادن کاربران و ذکر مواردی که هیچ فایده ای برای سایت و کاربران دیگر ندارد در پست هایتان بپرهیزید. برای صحبت با کاربران میتوانید به آنها پیام شخصی بزنید .

7. بسیاری از کاربران دوست دارند در نوشته‌های خود تصاویری به کار برند. به کار بردن تصویر در نوشته مشکلی ندارد ولی اگر تصویر شما در اندازه‌های بزرگ باشد و باعث برهم زدن نظم صفحه شود (یا بالا آمدن آن را کند کند) باید آن را کوچک کنید و یا به صورت لینک قرار دهید. همانطور که می دانید در اینترنت سایت های زیادی برای آپلود عکس وجود دارد.

باز نمودن تاپیک جدید : شما در این سایت میبایست از مدیر هر بخش برای ایجاد تاپیک اجازه بگیرید و نیز رعایت قوانین زیر الزامیست :

قانون اول: نخست بیاندیشید و اهدافتان از افتتاح تاپیک جدید را برای خود تشریح کنید . تنها در صورتی که هدف و طرح و ایده ی مناسبی در اختیار دارید اقدام به باز نمودن تاپیک جدید فرمایید . بر این اساس در پست نخست تاپیکی که می زنید باید اهداف ، قوانین و روش کار خود را به خوبی تشریح نمایید . تاپیک های فاقد ویژگی های ذکر شده بدون اطلاع قبلی پاک می شود .

قانون دوم : برخی از کاربران تاپیکی را ایجاد کرده و درخواستی را مطرح می‌کنند. اگر به جوابی نرسند دوباره عیناً آن موضوع را در جای دیگری ایجاد می‌نمایند. این کار اشتباه بوده و نظم انجمن را بر هم می‌زند . در نتیجه کاربران گرامی می‌بایست درخواست خود را فقط در یک قسمت (تاپیک گفتگو با گردانندگان یا دفتر نظارت انجمن مربوطه) مطرح نمایند.

قانون سوم : اگر میخواهید عنوانی بزنید و نمیدانید چه انجمنی مناسب آن است، یا اینکه موضوعی در نظر دارید اما نام عنوانش را نمیتوانید انتخاب کنید با استفاده از ناظر انجمن مربوط یا گفتگو با مديران ، یا از طریق پیام شخصی با دیگر کاربران مشورت کنید.

قانون چهارم : اگر فکر می کنید که تاپیکی نیاز به انجمن جداگانه ای دارد حتما در تاپیک گفتگو با مدیران درخواست خود را مطرح نمایید . توجه کنید اگر با درخواست شما موافقت شد هیچ دلیل ندارد که مسئول و ناظر آن انجمن خود شما باشید ! انتخاب ناظران مطلقا توسط مدیران انجمن انجام میشود.

پيام ويرايش شد pedram - 26 مرداد 1388 09:52
رفتن به بالاي صفحه 
از این پست مفید 102 نفر تشکر کرده اند

ARTIN
12 مرداد 1389 21:56
شماره پست: #2
گروه : خون آشام
درجه : انسان
گروه: عضو سايت
تاريخ عضويت: 29/03/1389
تشکر ها از دیگران: 0
از شما 0 بار در 0 پست تشکر شده است
اخطارها:
0 / 5
سلام.من ارتین هستم. قصد دارم چنتا کتاب در مورد خون اشام ها بنویسم البته همه ی موضوع هایی که باید بنویسم رو یادداشت کردم ولی نمیدونم چتوری بایاد به شما ارسال کنم یا کاری کنم که بقیه هم بتونن بخوانن؟ 12
رفتن به بالاي صفحه 
از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید.

« · قوانین و اطلاعیه های انجمن · »

افراد آنلاين

1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست. (ميهمان: 1)
کاربران: 0