قوانين عمومي انجمن, رعايت اين قوانين الزامي است |
تنظيمات
|
| pedro |
شماره پست: #1
|
||||||||||
|
قوانین عمومی انجمن:
1. طبق رویه تمام سایت های فارسی زبان، فارسی نویسی اولین نکته ایست که در هر متن باید رعایت شود. نوشته های فنگلیش و یا انگلیسی بدون اخطار قبلی پاک می شود -- مگر اینکه متن انگلیسی با توجه به خواسته ها و نیازهای تاپیک ارسال شده باشد 2. نظرات سازندهتان را در تاپیک گفتگو با گردانندگان سایت مطرح کنید . 3. از ارسال پیام هایی که جنبهی تشکر، موافقت، مخالفت (بخصوص اگر دلیل آن به تفضیل بیان نشده باشد) دارد بپرهیزید . 4. اکثر موضوعات و عناوین حالت جدی دارد. به تمسخر گرفتن و سبک انگاری، پاک شدن پیام به همراه اخطار را در پی خواهد داشت . 5. پیام های عجولانه که اغلب به منظور زیاد کردن تعداد پیامها ارسال میشود پاک خواهند شد. تعداد پست ها برای مدیران مورد توجه نیست ، بلکه کیفیت مهم تر از کمیت است ! پس وقت خودتان را برای بالا بردن تعداد پست هایتان هدر ندهید و به فعالیت مفید بپردازید ! 6. از مخاطب قرار دادن کاربران و ذکر مواردی که هیچ فایده ای برای سایت و کاربران دیگر ندارد در پست هایتان بپرهیزید. برای صحبت با کاربران میتوانید به آنها پیام شخصی بزنید . 7. بسیاری از کاربران دوست دارند در نوشتههای خود تصاویری به کار برند. به کار بردن تصویر در نوشته مشکلی ندارد ولی اگر تصویر شما در اندازههای بزرگ باشد و باعث برهم زدن نظم صفحه شود (یا بالا آمدن آن را کند کند) باید آن را کوچک کنید و یا به صورت لینک قرار دهید. همانطور که می دانید در اینترنت سایت های زیادی برای آپلود عکس وجود دارد. باز نمودن تاپیک جدید : شما در این سایت میبایست از مدیر هر بخش برای ایجاد تاپیک اجازه بگیرید و نیز رعایت قوانین زیر الزامیست : قانون اول: نخست بیاندیشید و اهدافتان از افتتاح تاپیک جدید را برای خود تشریح کنید . تنها در صورتی که هدف و طرح و ایده ی مناسبی در اختیار دارید اقدام به باز نمودن تاپیک جدید فرمایید . بر این اساس در پست نخست تاپیکی که می زنید باید اهداف ، قوانین و روش کار خود را به خوبی تشریح نمایید . تاپیک های فاقد ویژگی های ذکر شده بدون اطلاع قبلی پاک می شود . قانون دوم : برخی از کاربران تاپیکی را ایجاد کرده و درخواستی را مطرح میکنند. اگر به جوابی نرسند دوباره عیناً آن موضوع را در جای دیگری ایجاد مینمایند. این کار اشتباه بوده و نظم انجمن را بر هم میزند . در نتیجه کاربران گرامی میبایست درخواست خود را فقط در یک قسمت (تاپیک گفتگو با گردانندگان یا دفتر نظارت انجمن مربوطه) مطرح نمایند. قانون سوم : اگر میخواهید عنوانی بزنید و نمیدانید چه انجمنی مناسب آن است، یا اینکه موضوعی در نظر دارید اما نام عنوانش را نمیتوانید انتخاب کنید با استفاده از ناظر انجمن مربوط یا گفتگو با مديران ، یا از طریق پیام شخصی با دیگر کاربران مشورت کنید. قانون چهارم : اگر فکر می کنید که تاپیکی نیاز به انجمن جداگانه ای دارد حتما در تاپیک گفتگو با مدیران درخواست خود را مطرح نمایید . توجه کنید اگر با درخواست شما موافقت شد هیچ دلیل ندارد که مسئول و ناظر آن انجمن خود شما باشید ! انتخاب ناظران مطلقا توسط مدیران انجمن انجام میشود. پيام ويرايش شد pedram - 26 مرداد 1388 09:52 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 102 نفر تشکر کرده اند |
Maryam-Pattinson,darren shan,Rob,Farima,charlotte1379,kasra,Nanet,NIUSHA,sheyda,Francess J Cullen,چلیپا,dio,nymphadora,spy girl,sana.0611,gooz,k i m i a,golnooshm94,black light,renezmee,sara95,prince of terabithia,hell girl,golden_eyes,jacob jacob,pretty vampire,mahshid vampire 666,samkris,saabaa,araeika,mohi vampire,.shima.,parenoid,parmida_k,misssdandelion,yasi888,TiNa A,ایداسوان,vampaneze,hex girl,dorsa,stephan,tanish,sara_soha,nezal,dark angle,Vampiress.SN,bella-mahshad,edwards love,raini,Katy,SARA-V,kratos,Renesmee carlie,Bella-Javidi,Jonathan Rhys Meyers,m.t.k,sona,kelara,miss Vampire,SlipknoT,Darren Shan1,gella,Beth,رزالي,Hermione86,shary,golnoosh.cullen,shaki0095,scary feeling,FaRinaZ,Bella Swan♥,BSB FAN,bella-2010,Ramina,ادوارد,Boxer_blade,bloodred prince,kim,minoo###,lord of shadows,Nessie,negi,شيما,alice-cullen2010,florance,a.l.i.c.e,blood girl,aylar,rana,shepherd,mr.vampire,justjacob,edward love me,Ms.nessa,melina,w.v,bella culen,Negin Cullen,LiTtle NaN0,feelness_vampire,krisca |
| ARTIN |
شماره پست: #2
|
|||||||||
|
سلام.من ارتین هستم. قصد دارم چنتا کتاب در مورد خون اشام ها بنویسم البته همه ی موضوع هایی که باید بنویسم رو یادداشت کردم ولی نمیدونم چتوری بایاد به شما ارسال کنم یا کاری کنم که بقیه هم بتونن بخوانن؟
|
|||||||||
|
|
|
|||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| « · قوانین و اطلاعیه های انجمن · » |