تیلورر لاتنر, کیفیت بازی تیلور در ماه نو و .... خیلی بحث های دیگر در باره تیلور |
تنظيمات
|
| نگار |
شماره پست: #101
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #102
|
||||||||||
|
خب یه چند وقته خبری از تیلور نیست و عکس جدیدی نیومده منم گفتم تاپیک راکد نمونه چند تا عکس قدیمی از تیلور میزارم امیدوارم ندیده باشیدشون
اخی چه خوشتیپ این آقا پسر من عاشق این مدل نگاهشم چه انعطافی اینجا شبیه بچه مثبتاس گرگ مهربون لبخند متفکر بد اخلاق مهربون و خندون بازم بد اخلاق غمگین با نگاهی داغون کن چشم دوخته به افق با یک طرفدار فیگور اگر دیدی جوانی بر موتوری تکیه کرده ... این عکس رو دوست دارم ------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 6 نفر تشکر کرده اند |
| Nil0o |
شماره پست: #103
|
||||||||||
|
نمی دونم این عکسا رو دیدین یا نه,اگه دیدید بگین پاکشون کنم.آخه زیاد جدید نیستن.واسه واسه 19 جونه که رفته کارتینگ:
tay tay 2 مگه کارتینگ نیست؟این چیه داره سوارش می شه؟؟ tay4 tay 5 tay 6 tay 7 ما که فقط کلاه کارتینگ نصیبمون شد!سر کار بودیم ------------------------------------------------------------ You don’t get to be human again, Bella. This is a once-in-a-lifetime shot. Alice Cullen, Eclipse ... I run with wolves!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 5 نفر تشکر کرده اند |
| m.t.k |
شماره پست: #104
|
||||||||||
|
بازیش تو ماه نو خوب بود بغیر از اون تیکه ای که رفت تو اتاق بالا
خیلی مسنوعی بازی میکنه ------------------------------------------------------------ [*-*] |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| Lord Voldemort |
شماره پست: #105
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ سختـــــــــمه تنهایی زیر بارون
سختـــــمه پرسه های خیابون سختـــــمه اگه نباشی پیشم بدجوری دارم دیـــــوونه میشم |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #106
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| krisca |
شماره پست: #107
|
||||||||||
|
من تو فیلم اول زیاد ازش خوشم نمی اومد،(نقش زیادی نداشت)
توی فیلم دوم خوب بازی کرد فیلم سوم رو هنوز ندیدم کتابشم که خوندم ازش خوشم اومد وقتی تو مصاحبش گفت اهل سیگار و این چیزا نیست بیشتر ازش خوشم اومد. قیافه و هیکل دوست داشتنی ای هم داره. در کل من همه ی بازیگرای twilight وبیشتر به خاطر کتابش دوست دارم. |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Maggy |
شماره پست: #108
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| maryam,jacob |
شماره پست: #109
|
||||||||||
|
[b]سلام دوستهای گلم من یکی از عضوهای جدیدم من اینجا عضو شدم فقط وتو فقط بخاطر تیلور من اول شخصیت ادوارد رو دوست داشتم ولی الان یکی ژاکوبیهای سر ساختم بنظر من که بازیش هر نداره مخصوصاً فیلم کسوف دیگه حرف نداشت من وقتی اون فیلم رو دیدم یکی از طرفدارهای پروپا قرص توایلایت شدم مخصوصاً تیم جیکوب امیدوارم همیشه موفق باشه من همیشه اخبارهای مربوط به تیلور رو توی براو میخونم
------------------------------------------------------------ just JACOB * * * * * * دیدن لبخند آنهایی که درد می کشند از دیدن اشک آنها دردناک تر است * * برای کسی مُردم که برایم نه تب کرد نه سرفه و نه حتی عطسه |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 5 نفر تشکر کرده اند |
| نگار |
شماره پست: #110
|
||||||||||
|
دوست عزیز خیلی خوش آمدی
تیلور و طرفداراش 11 22 33 44 55 66 77 88 99 10 1 1 12 13 14 15 16 اینم دوتا تیلور و کریستین جدید اینم دومیش ------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| melanie stryder |
شماره پست: #111
|
||||||||||
|
وقتی تو مصاحبش گفت اهل سیگار و این چیزا نیست بیشتر ازش خوشم اومد. قیافه و هیکل دوست داشتنی ای هم داره.
من تو فیلم اول زیاد ازش خوشم نمی اومد،(نقش زیادی نداشت) توی فیلم دوم خوب بازی کرد فیلم سوم رو هنوز ندیدم ------------------------------------------------------------ I remember when we kissed I still feel it on my lips The time that you danced with me With no music playing ......................................................... *only robsten* |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| Ar@sh |
شماره پست: #112
|
||||||||||
|
من از این تیلور حالم به هم میخوره
چون همش تصنعی بازی میکنه البته به نظر من....... بعدشم آخه آدم اینقدر پررو............ کلا اگه جاکوب توی داستان نبود طوری نیس چی میشد ولی بهنظرم من دیگه این احساس مسخره را نسبت به بلا نداشتم!!!!! اصلا داستان های استفنی مه یر خیلی توصیف توشه.........اینقدر که آدم حوصلش سر میره...................همش داره وصف شرایط را میکنه و من کتابهای دیگه را که توی مدت زمان خیلی کم میخوندم حالا بر عکس شده شاید برای هر کتابش چون شور لازم را ندارم ممکنه به 2 هفته هم خوندنش برسه!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------------------------------------------------ (*+_____+*) 2@2nt بر روی پل ایستاده ام....در تاریکی...فکر میکنم که خواهی آمد.....هیچ چیزی به جزباران نیست....من با تو خواهم بود....من با تو خواهم بود.......ای معشوق من..... (برای کسی که میداند کیستم!!) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| BELLS SWAN |
شماره پست: #113
|
||||||||||
|
اره خوب بازی می کنه.صداشم واقعا قبول دارم ادمو می گیره .من نمی دونستم دوبلوره!!
------------------------------------------------------------ شرمنده دارم دنباله یه امصای باحال میگردم |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| maryam,jacob |
شماره پست: #114
|
||||||||||
|
مرسی عکسها خیلی خوب بود نگار جون
من هم میخوام بدونم تو چه فیلمی دوبلوره?? راستی نگار جون من این عکست رو خیلی دوست دارم پيام ويرايش شد justjacob - 6 مرداد 1389 22:40 ------------------------------------------------------------ just JACOB * * * * * * دیدن لبخند آنهایی که درد می کشند از دیدن اشک آنها دردناک تر است * * برای کسی مُردم که برایم نه تب کرد نه سرفه و نه حتی عطسه |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| star@vampire |
شماره پست: #115
|
||||||||||
|
از صداش واقعا خوشم میاد دوبلری بش میاد
اون قسمت از مصاحبه مه گفت اهل سیگار نیستم منم خیلی حال کردم کلا این بشر اول فکر مبکنه بعد جرف میزنه حرفاش سنجیدس نه مثه راب....... من حتما اون فیلمایی که دوبلرش بوده رو نگاه میکنم فقط اسماشونو بگین. ------------------------------------------------------------ if you born poor it is not your fault but if you die poor it is your fault. |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| maryam,jacob |
شماره پست: #116
|
||||||||||
|
اینم چند تا عکس خوشمل از تیلور عجیجم
استایلش خیلی خوشمله به چی نگاه میکنه? با کی داره حرف میزنه? چقدر مودب [/color][color=#CC0000ویرایش شد] پيام ويرايش شد justjacob - ديروز, 02:17 ------------------------------------------------------------ just JACOB * * * * * * دیدن لبخند آنهایی که درد می کشند از دیدن اشک آنها دردناک تر است * * برای کسی مُردم که برایم نه تب کرد نه سرفه و نه حتی عطسه |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| نگار |
شماره پست: #117
|
||||||||||
|
مریم جون عکس هات هیچ کدوم واسه من باز نشد
این عکسی که خواسته بودی عکس آواتورم بازم چندتا عکس تیلور و طرفداراش 1111 2222 333 4444 5555 6666 ........................................................................... 1111 2222 3333 4444 5555 6666 7777 ------------------------------------------------------------ عذابم میده این جای خالی زجرم میده این خاطرات و فکرم بی تو داغون و خسته است کاش بره از یادم صدات و عذابم میده |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| maryam,jacob |
شماره پست: #118
|
||||||||||
|
من همه رو یکبار دیگه ویرایش کردم امیدوارم کار کنه
نگار جون ممنون از عکس آواتارت خیلی نازه ------------------------------------------------------------ just JACOB * * * * * * دیدن لبخند آنهایی که درد می کشند از دیدن اشک آنها دردناک تر است * * برای کسی مُردم که برایم نه تب کرد نه سرفه و نه حتی عطسه |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| shepherd |
شماره پست: #119
|
||||||||||
|
سلام برو بچ!!!!!!!!
من عاشق تیلورم. هم صداش قشنگه! هم هیکلش! هم اخلاق و شخصیتش! بچه اقاست!فروتن خاکی ....... از این که تو تیم جیک هستم خوشحالم . هر کیم بهش توهین کنه حالم ازش به هم میخوره !!! بجه هادست همه درد نکنه عکسا خیلی قشنگ بودت مرسی پيام ويرايش شد shepherd - ديروز, 21:16 ------------------------------------------------------------ انقدر ارزوهایم را به گور بردم که دیگر جایی برای جسمم نیست...! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| « · تيلور لاوتنر · » |