انتقادها از مدیران سایت, رفع مشکل وضعیت فعلی سایت |
تنظيمات
|
| pedro |
شماره پست: #201
|
||||||||||
|
Milad,
شما در انجمن وقتی روی پاسخ سریع کلیک می کنید امکانات ویرایشگر متن کمتر هست برای اینکه از تمام امکانات ویرایشگر استفاده کنید بر روی دکمه پاسخ کلیک کنید و در صفحه باز شده برای گذاشتن لینک بالای باکس وارد کردن متن بروی آیکون زنجیر کلیک کنید که اول از شما آدرس لینک رو می پرسه و بعد از شما متن جایگزین یک آیکون کلید هست که اون هم برای گذاشتن لینک هست با این تفاوت که آدرس لینک رو به آدرسی از سایت ما در میاره و کاربر وقتی بر روی اون کلیک کنه ابتدا آدرس سایت ما رو میبینه و بعد میفرسته به اون لینکی که وارد کرده بودید که به این نوع محافظت شده می گن |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 7 نفر تشکر کرده اند |
| masih |
شماره پست: #202
|
||||||||||
|
سلام
نمیدونم اشکالی داره پست بدم یا نه! ولی میخوام بدم یه چیزیرم بگم... من تازه عضو شدم اما اینکه دلیل نمیشه اصلا سایت و نشناسم یا از قضایا خبر نداشته باشم. در مورد پدرام عزیز که شکی درش نیست فوق العاده زحمت میکشه و همینطور بقیه مدیران سایت و همچنین میلاد عزیز. آقا میلاد ، ما که میدونیم شما زحمت میکشین و هر کاریم میکنین واسه خود کاربرای سایته اما تا حدودی باید قبول کنین لحنتون یه کم تو تاپیک اطلاعیه بد بود! خصوصا با کاربرایی که اونجا اومدن و پست دادن مطمئنا شما بیکار نبودین که به خاطر یه کاربر تاپیک بزنین اما اینم که گفتین 7-8 نفر دوست هستن و ... بقیه ماجرا... این حرفتون خیلی از بچه هارو رنجونده... یا سر قضیه میتینگ فکر نمیکنم اونقدر هم خشونت لازم بود!! درسته؟من نمیخوام بگم کی مقصره و کی نیست ولی شمام کاملا بی تقصیر نیستی قبول کن. ببینید فقط میخوام مثال بزنم ها قصد بدی ندارم اگه شما مثلا به جای اینکه بگی: نه شما هیچ حقی نداری بگی:نه تو این مورد حق با شما نیست (یک دلیل کوچیک حتی یک جمله هم بیاری) باز هم منظورت رو رسوندی اما با یه لحن بهتر و دوستانه تر شما نسبت به مدیران سایت های دیگه تازه خوب هم برخورد کردید کدوم مدیری رو دیدین که انقدر با کاربراش صمیمی باشه؟؟ خب بعضی از کاربرا هم باید قبول کنن همیشه این مدیرا نیستن که مقصرن بالاخره اونا هم مسئولیت ها و البته محدودیت هایی دارن که باید درک بشه... بالاخره فشار کار و بی حرمتی بعضیام هست اما همه اینا قابل حله و نیازی به دعوا و جار و جنجال و اخراج نداره. اما آقا میلاد اگه فقط یه کم این لحن خشنت رو عوض کنی خیلی خیلی هم واسه خودت بهتره و هم واسه بقیه که دچار سوء تفتهم نشن. من که خداییش تا حالا از میلاد بدی ندیدم تا حالا هر مشکلی که برام به وجود اومده با کمک ایشون حل شده اما قبول دارم تا حدودی لحنی که شاید به نظر خود میلاد جان خوب میاد به نظر ماها توهین آمیزه...ولی اینا همه حل شدنیه فقط کافیه هر دو طرف هم ما و هم میلاد عزیز توقعاتمون رو کمتر کنیم. ممنون پيام ويرايش شد Boxer_blade - 25 تير 1389 15:24 ------------------------------------------------------------ ## ###### ######### ######### ######### ######### ######################## ######################## ######################## ######################## ######### ######### ######### ######### ######### ######### ######### ######### ######### ##### |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 11 نفر تشکر کرده اند |
| kiss sealer |
شماره پست: #203
|
||||||||||
|
سلام ،من یه پیشنهاد دارم...
چند وقت پیش داشتم قوانین عمومی انجمن رو میخوندم که به این موضوع رسیدم: اگر فکر می کنید که تاپیکی نیاز به انجمن جداگانه ای دارد حتما در تاپیک گفتگو با مدیران درخواست خود را مطرح نمایید . حالا من میخوام بگم یه انجمن راه بندازیم برای تازه واردا.چون الان که خصوصا تابستون هم هست تعداد تازه واردا داره زیاد تر میشه...اگه سوالی داشته باشن بچه ها یا حتی شما میتونین بهش پاسخ بدین... من نسبتا تازه ام اینجا و درک میکنم علت این رو که همه ی تازه واردها اول بسم الله به میلاد پست میدن...واسه اینکه تنها مدیر سایتیه که اسمش اون بالا نوشته شده!!! و این پیام ها هم باعث کلافگی ایشون میشه...به هر حال میشه(؟؟؟!)کارهایی در این مورد انجام داد و اگه نگران دیده شدن اش هستین شاید بشه کاری کرد که بعد از عضو شدن یه پیغام براشون بیاد که اونا رو به این بخش از انجمن دعوت کنه...حتی شاید بشه قوانین رو به اونجا منتقل کرد که حتما خونده بشه ،اکثرا نمیخونن و فقط میخوان دست به کاربشن و سریع تاپیک باز کنن... خوشحال میشم به پیشنهادم فکر کنید... پ.ن:منظورم از انجمن بخشه نه یه انجمن جدا!!! پيام ويرايش شد enchanted ruby - 26 تير 1389 15:14 ------------------------------------------------------------ تو کی هستی؟من کیم؟ اینجا کجاست؟؟؟ :( |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 13 نفر تشکر کرده اند |
| Rock Mafia |
شماره پست: #204
|
||||||||||
|
ادوارد کالن,
ممنون بابت دقتی که به بخش ایفای نقش داشتی.باور کن کارهای مربوط به ایفای نقش مدت ها پیش تموم شد و حتی تیم نظارت ایفای نقش رو هم انتخاب کردیم و حتی پدرام می خواست کارهای نهایی پروفایل رو هم اوکی کنه اما من مجبور شدم برای مدتی از اینجا دور باشم.مطمئن باش این بخش رو با قدرت کامل استارت می زنیم و این بخش به نماد کاری وبسایت ما تبدیل خواهد شد. ------------------------------------------------------------ Bon Chic |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 10 نفر تشکر کرده اند |
| negin |
شماره پست: #205
|
||||||||||
|
سلام
یه سوال:چرا عکس من عوض نمیشه؟هر چی می خوام عوضش کنم .وقتی می زنم ذخیره نه می گه که حجمش بالاس نه چیزی.تازه عکسه حجمشم کمه ------------------------------------------------------------ دوستای خوب مثل ستاره هان. حتی اگه هزار شب هم آسمون ابری باشه و نبینیشون،بازم خیالت راحت که هستند... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| ☮ஜNEWSHA98ஜ ☮ |
شماره پست: #206
|
||||||||||
|
سلام خسته نباشید
من یه سؤال درباره ی آوتارم دارم اینکه چه جوری میتونم یه عکس با فرمت gif رو روی آواتارم بزارم من هر چقدر سعی کردم نشد و عکسای متحرک روی آواتارم ثابتن و اصلا حرکت نمیکنن ممنون میشم کمکم کنید ------------------------------------------------------------ گروه رپ The Vampires And Werewolves تقدیم می کند ! اعضا : پسر مرده ، KRATOS ، SARVI CULLEN ، LADY SHADOW VOLTURI ، MISS VAMPIRE ،TANIA DZ به سرپرستی :LADY SHADOW VOLTURI هم اکنون به ما بپیوندید در تاپیکTHE TWILIGHT SAGA PARS |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| « · پيشنهادها و انتقادها · » |