امضا رابرت پتينسون, چند تا عكس امضا شده از رابرت پتينسون |
تنظيمات
|
| golno0sh |
شماره پست: #1
|
||||||||||
|
سلام!
اومدم با چند تا عكس امضا شده از رابرت اين قسمت رو افتتاح كنم... روي لينك كه كليك كنيد،آلبوم عكسا باز ميشه در ضمن ، مرسي از راهنمايي آقاي چلیپا 4shared1 پيام ويرايش شد golnooshm94 - 10 تير 1388 22:46 ------------------------------------------------------------ death is peaceful and easy, but life is harder... Balla_ ......................................................... Music is love, Love is music,Music is life,and I love my LIFE!! |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 6 نفر تشکر کرده اند |
| بابابزرگ |
شماره پست: #2
|
||||||||||
|
درود
گلنوش جان از بابت عکس ها سپاسگزار اما بهتر نبود فقط یک لینک رو میزاشتید چون عکس ها در یک البوم هستند بنابر این اگه لینک اولین عکس رو بزارین فکر کنم کافی باشه یدرود ------------------------------------------------------------ چرا همه این جوری شدین؟ چرا هیچکی حرف دلشو نمیزنه؟ چرا همیشه پشت سر هم دیگه حرف میزنیم؟ چرا وقتی باید صادق باشیم کسی صادق نیست؟ چرا چرا چرا چرا چرا چرا چرا چرا چرا و هزاران چرای دیگر واقعا چرا؟ |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 1 نفر تشکر کرده اند |
| Sara Cullen |
شماره پست: #3
|
||||||||
|
خب منم یه عکس دارم که وقتی دیویدیه گرگومیش و خریدم توش بود که هم امضا راب هست هم ماله کریستین
![]() ببخشید تورو خدا اگه بد کیفیته ! راستی من از راب و کریس فیلم زیاد دارم خواستین بگین براتون بذارم! پيام ويرايش شد Sara Cullen - 10 تير 1388 22:28 ------------------------------------------------------------ Edward: Bella you're number was up from the first day i met you! |
||||||||
|
|
|
||||||||
| از این پست مفید 4 نفر تشکر کرده اند |
| Anita |
شماره پست: #4
|
|||||||||
|
سارا کالن عزیز اگه بتونی سایز عکس رو کوچیک کنی به احتمال زیاد کیفیتش بهتر میشه در ضمن به نظر من اگه فیلم های دیگتو تو قسمت مربوط به فیلم و کتاب معرفی کنی بد نباشه
در ضمن دوستان امضای رابرت هر جا فرق داره یهجا nداره یه جای دیگه نداره فکر میکنم خیلی هم بد خط باشه به هر حال از همگی ممنون ------------------------------------------------------------ به علت کنکور فعالیتم تو سایت میاد پایین (یعنی اومده) این یه سال که بگذره در خدمتیم البته واسه ترجمه ها میام ممنون از همه ی دوستان و با آرزوی موفقیت واسه همه کنکوری های عزیز |
|||||||||
|
|
|
|||||||||
| بلا |
شماره پست: #5
|
||||||||||
|
گلنوش جان ممنون.
همه ی هنرمندا همین جورین. بد خطن. اینم یه متن از راب و کریس برای طرفدارا که پاش رو هم امضا کردن. تشکر پيام ويرايش شد isabella marie swan - 11 تير 1388 08:40 ------------------------------------------------------------ اگه همه چی با گفتن متاسفم درست میشد چرا قانون وجود داشت؟ چرا پلیسا بودن؟ (BBF اپیزود اول. اپیزود 11) |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| kOloO Daniyal |
شماره پست: #6
|
||||||||||
|
گلنوش جان دستت درد نکنه
راستی در مورد بد خط بودن بازیگر فکر کنم علتش این باشه که یشترشون هم سواد درست حسابی ندارند مثل دکترا ولی توجه داشته باشین که گفتم بیشترشون نه همشون پيام ويرايش شد darren shan - 13 تير 1388 11:12 ------------------------------------------------------------ My death don't hurt the whole world so Why should i concern about it? ------------------ |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| M.Ĩ.Ŋ.Д |
شماره پست: #7
|
||||||||||
|
کجای امضای راب بدخطه؟؟!!! ما شالله... هزار ما شالله کلی هم دست خطو امضاش خوبه!! من خودمو می کشم تا بتونم این مدلی بنویسم!!!
اگه بدخطی به خاطره بی سوادیه... پس دکترا همه باید بی سواد باشن دیگه!!! ------------------------------------------------------------ دیدین ؟ دیدین جمعه روز ما بود؟؟؟!! ... بارون... هوا...ابر...باد...رعد و برق ! فوق العاده بود...من به ندرت خونه بودم!!!! :دی من خیلی آدم پستیم... از خودم متنفرم...:| |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 2 نفر تشکر کرده اند |
| Matt Bellamy |
شماره پست: #8
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ I LOVE MUSE |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| isabel makfen |
شماره پست: #9
|
||||||||
|
والا اینم مگه امضاست؟کیفیتش هم به خاطر اینه که با دوربین مناسبی نگرفتی.
یک چیز دیگه!والا ما هم بلدیم خط خطی کنیم!اینو یکی باید به راب بگه! ------------------------------------------------------------ تیک تاک،تیک تاک... ثانیه ها در گذرند پس بهتر است آنان را در یابیم! |
||||||||
|
|
|
||||||||
| Matt Bellamy |
شماره پست: #10
|
||||||||||
|
------------------------------------------------------------ I LOVE MUSE |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| roxi |
شماره پست: #11
|
||||||||||
|
مرسی عکس ها جالب بود!
خب نباید توقع داشته باشین که امضای بازیگرا خوش خط و واضح باشه چون معمولا بازیگرا هرجا می رن دور و ورشون شلوغ می شه،توی اون شلوغ پلوغی هم نمی تونن واسه ی مردم خوش خط امضا کنن! ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| ادوارد کالن اسرار آمیز |
شماره پست: #12
|
||||||||||
|
امضای با حالی داره درست مثل خودش بعدشم این بد خط نیست امظای انگلیسی ها کلا عجیب غریبه بعدشم وقتی صد ها هزار طرفدار ریختن دورش که نمی تونه خوش خط امضا کنه که!!!!!!
پيام ويرايش شد H.J.Potter - 5 آذر 1388 19:25 ------------------------------------------------------------ هری پاتر به من آموخت صبر را هری پاتر به من آموخت عشق را هری پاتر به من آموخت شجاعت را هری پاتر به من آموخت رنج را هری پاتر به من آموخت ایستادگی را هری پاتر به من آموخت جادوی حقیقی را هری پاتر به من آموخت بدی را هری پاتر به من آموخت خوبی را پس: زنده باد هری پاتر... پسری که زنده ماند |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 3 نفر تشکر کرده اند |
| robsten |
شماره پست: #13
|
||||||||||
|
مرسی گلنوش جان تاپیک خوبی بود به نظر من راب امضای جالب داره من که خوشم امد میشه گفت یه جورایی به شخصیتش میخوره به نظر من معمولا بازیگر ها سعی میکنن یه امضایی انتخاب کنن که راحت و سریع باشه تا وقتی می خوان به طرفدار هاشون امضا بدن بتونن سریع و راحت این کار رو انجام بدن
پيام ويرايش شد azin - 8 آذر 1388 06:08 |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| И ί Ц $ н a |
شماره پست: #14
|
||||||||||
|
azin و Alice Ge
لطفا قبل از پست دادن توی انجمن سایت ، قوانین انجمن رو بخونید ! از پست تک خطی هم جدا خودداری کنید . ------------------------------------------------------------ TEAM CULLEN TEEAM JASPER TEAM ALICE TEAM ASHSON OR JACKLEY only ASHLEY & JACKSON دوست داری نظر دیگران رو در مورد خودت بدونی و توسط دوستات نقد بشی ؟! اگه دوست داری سریعتر اقدام کن دیگه !!!
مهمانان این هفته: edwards love, Dervish |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| roxi |
شماره پست: #15
|
||||||||||
|
امضاش باحاله اما چرا هرجا یه جوری امضا می کنه؟!
من چند روز پیش DVD توایلایت رو گرفتم .توی بسته اش یه کارت از پوستر فیلم هست که راب و کریس امضاش کردن اما امضای هردوشون با اون عکسی که لیلی گذاشته فرق می کنه.....به خصوص امضای کریس! ------------------------------------------------------------ ایان یا ادوارد؟! جرد یا جیکوب؟! میزبان رو خوندین؟! ------------------------------------------------------------------------------------------------ you would not believe your eyes, if ten milion fireflies, lit up the world as i fell asleep, cause they fill the open air, and leave teardrops everywhere, you think me rude but i would just stand down, stare. i like to make myself believe , that planet earth turns slowly, it's hard to say that i rather stay awake when i'm asleep, cause every thing is never as it seems.... |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| behnaz |
شماره پست: #16
|
||||||||||
|
مرسي امضاش هنري بودا كلا اين بچه خيلي پيش رفت كردا كسي راستي مي دونه از كجا مي شه how to be رو ميشه گير اورد؟؟؟ ] پيام ويرايش شد misssdandelion - 16 بهمن 1388 15:50 ------------------------------------------------------------ روزگار عجیب آقای بازیگر |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| ادوارد کالن اسرار آمیز |
شماره پست: #17
|
||||||||||
|
misssdandelion, دوست گلم، How to be رو یه جا هست تو سید خندان، نرسیده به پل و بالا تر از اون نماینده ریبند چیه، هر فیلمی بگی رو داره و حتی اگر نداشته باشه هم، سفارش میدی برات میاره، من توآیلایت رو از همون جا خریدم چون فکر نمی کنم هیچ فیلمی رو 1 سال بعد از اکران بتونی از جایی تهیه کنی!
پيام ويرايش شد H.J.Potter - 21 دي 1388 05:49 ------------------------------------------------------------ هری پاتر به من آموخت صبر را هری پاتر به من آموخت عشق را هری پاتر به من آموخت شجاعت را هری پاتر به من آموخت رنج را هری پاتر به من آموخت ایستادگی را هری پاتر به من آموخت جادوی حقیقی را هری پاتر به من آموخت بدی را هری پاتر به من آموخت خوبی را پس: زنده باد هری پاتر... پسری که زنده ماند |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| آوا |
شماره پست: #18
|
||||||||||
|
lily عزیز
نمیدونم چرا لینکی که گذاشتی ارور میده فکر کنم مشکل از توئه ------------------------------------------------------------ خوب دوستان من منتظرم منو تو تاپیک نظرت چیه بنقدید http://new-moon.ir/forum.php?do=forum&showtopic=528&cstart=14#reply از اون جایی که من بچه پرکاریم مهمون این هفته صندلی داغ هم هستم پس منتظر سوالاتونم http://new-moon.ir/forum.php?do=forum&showtopic=355&cstart=19#reply |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| Sweet Vampire |
شماره پست: #19
|
||||||||||
|
راست میگه ارور میده
امضاش امضا نیست که خط خطی کرده ولی خوب نمیشه توقع داشت بیچاره با اون همه طرفدار که تمرکز نداره خوشگل امضا کنه ممنون عکس های خوبی بود ------------------------------------------------------------ [img width=500]http://i27.tinypic.com/2qvtkqu.gif[/img] اشکها آهسته می لغزند بر رخسار زردم آرزو دارم روم جایی که دیگر بر نگردم |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| از این پست مفید 0 نفر تشکر کرده اند |
برای تشکر از این پست بروی تشکر کلیک کنید. |
| tina cullen |
شماره پست: #20
|
||||||||||
|
من که خیلی خوشم
اومدتوجهی هم نمی کنم که دیگران چی میگن ادم باید به خودش اعتماد کنه[size=2][size=7] ------------------------------------------------------------ ![]() |
||||||||||
|
|
|
||||||||||
| « · رابرت پتينسون · » |